DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Disney, Marvel Filmlerinin Çıkış Programını Açıkladı: Listede Sürpriz Bir Film Var

31.03.2021
A+
A-

Pandeminin en ağır darbe vurduğu sektörlerden biri hiç şüphesiz sinema sektörü oldu. Gişe rekorları kırmak için projelendirilen, en büyük beklentisi dev bir gişe başarısı olan filmler de haliyle bu durumdan oldukça kötü etkilendi. Bu filmler arasında tahmin edeceğiniz üzere Marvel filmleri de vardı ve halen daha bazı ertelemeler, tarih değişiklikleri yaşanıyor. Çünkü Disney, bazı yüksek beklentisi olan filmlerle gişede şansını denemek istiyor.

Bu süreçte sürekli ertelenen yapımlardan biri de Black Widow olmuştu. Disney’in bir süredir ertelediği ve yeni bir tarih aradığı Black Widow için, önümüzdeki 3 yıl boyunca karşımıza çıkacak diğer Marvel filmleriyle birlikte yeni bir tarih geldi. Disney, yayınladığı Marvel programında, 2022’de karşımıza çıkacak sürpriz bir filme de yer verdi.

7 tanesi bilinen 12 yeni Marvel filmi:

Doctor strange

Disney tarafından yayınlanan listeye göz attığımızda 2021 – 2022 – 2023 yıllarında karşımıza şu an için söylenen 12 yeni Marvel filmi geleceğini görüyoruz. Bunlardan en yakın tarihlisi, 9 Temmuz’da vizyona girecek olan Black Widow. Senenin geri kalanı için ise listede 3 Eylül tarihinde izleyicisi ile buluşacak Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ve 5 Kasım’da gelecek olan Eternals yer alıyor.

Yayınlanan programda esas ilgi çekici nokta ise 2022 yılında bulunan ve 7 Ekim’de yayınlanacak olan isimsiz Marvel filmi. 2022 yılı için şu ana kadar 25 Mart’ta Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs’ta Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz’da Black Panther 2 ve 11 Kasım’da Captain Marvel 2 yer alıyor. Ancak anlaşılan o ki Disney, 7 Ekim 2022 için sürpriz bir Marvel filmi üzerinde çalışıyor.

Son olarak 2023’de ise henüz isimleri açıklanmamış 4 farklı Marvel yapımı için verilen taihleri görüyoruz. 17 Şubat, 5 Mayıs, 28 Temmuz ve 3 Kasım 2023 olarak karşımıza çıkan bu tarihler için henüz herhangi bir film paylaşılmamış. Ancak Disney’in daha önce paylaşılan bilgilere göre Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Fantastic Four, Deadpool 3 ve Blade üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bu da filmsiz kalan tarihlere tam uyacak bir program oluşturuyor. Ancak tabii ki gerçekte bu filmlerin ne olacağını bilmek için Disney’in resmi açıklamalarını beklemeliyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.