DOLAR 32,1852
EURO 34,9632
ALTIN 2.508,59
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Dikey katlanabilir ekran için Huawei’de harekete geçti! Xiaomi cephesinden gelen dikey katlanan ekran patenti sonrası şimdi de Huawei dikey katlanabilir ekran…

17.11.2019
A+
A-

İddialara bakılırsa Huawei sadece dikey katlanabilir ekran patenti almakla kalmamış hem de bu özelliklere sahip bir amiral gemisi geliştirmeye bile başlamış.

Huawei Mate X satışları ile tekrar şaşırttı

Mate X’i geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürmüştü. Ama cihazın satışa çıkması 23 Ekim’i buldu. Bugün itibariyle Huawei Mate X satışları için yeni bir başlangıç yapıldı…

Ortaya çıkan ilk bilgilere göre Huawei oldukça ince çerçeveli ve açıldığı zaman oldukça uzun bir ekran büyüklüğüne sahip bir model geliştiriyor.

Paylaşılan çizimlere bakılırsa arka tarafta üç kameralı dikey bir kurulum düşünüldüğü anlaşılıyor. Çizimlerden anlaşıldığı üzere HuaweiMotorola Razr‘da kullanılan katlama sistemini ekranın içine gizleyecek. Bu yüzden akıllı telefon biraz daha kalın bir gövdeyle karşımıza çıkabilir.

Her ne kadar henüz akıllı telefonun varlığı ve özellikleri ile ilgili bir ayrıntı olmasa da en azından Mate X benzeri bir donanımsal kurulum ile karşı karşıya kalmamız olası.

Ancak Razr gibi telefonun dış kısmında bir bildirim ekranı tasarlanmamış. Bu arada telefonun ön kısmında da kamera için herhangi bir çentik ye da delik görünmüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, katlanabilir telefon teknolojisi gerçekten de akıllı telefonların geleceği olabilir mi? Dikey katlanabilir ekran yeni bir trendin başlangıcı olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.