DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Dev kameralı Vivo X50 Pro görselleri sızdırıldı! Bu videoda sadece kamera göz önünde bulunurken, cihazın detayları pek de emin olmuyordu. Büyük kameralı…

20.05.2020
A+
A-

Vivo‘nun bir süredir yeni X50 serisi zeki telefonlarını tanıtması bekleniyordu. Şimdiye kadar sızdırılan ve iddia edilen özelliklerle de oldukça merak edilen süratli, dün akşam bir video ile karşımıza çıktı. Bu videoda yalnızca kameraya odaklanılırken, cihazın arkadaki kamera kurulumu belli oldu.

Bugün ise isabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı Ben Geskin, Vivo X50 Pro serisinin ilk görsellerini paylaştı. Mor ve yeşil renk seçenekleriyle karşımıza çıkan görsellerde kamera kurulumu da tüm detaylarıyla emin oldu. Vivo X50 Pro’nun kamera konusunda oldukça iddialı gelmesi bekleniyor.

Gimbal kamera sistemi olarak adlandırılan bu yapı ile yeni cihazlarda daha stabil görüntülerin elde edilebilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıllardan alışkın olduğumuz çoklu kamera kurulumları bu yeni sistem ile şekil değiştirebilir. Kameranın video performansı konusunda neler çıkartacağını tanıtıldıktan sonra defalarca beraber göreceğiz.

Cihaz esas büyük kameraya ilave olarak 3 kamera daha barındırıyor. İki tane alt yandan, bir tane de altta bulunan üçlü kameraların da makro çekim, 10x zoom ve bokeh efekti gibi özellikleri destekleyeceği düşünülüyor. Cihazın donanım özellikleri ile ilgili henüz net bilgiler yok, lakin kısa süre içerisinde netleşecek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.