DOLAR 32,2726
EURO 34,7994
ALTIN 2.411,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Vivo NEX basın görseli heyecanlandırıyor!

08.06.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve en az yüzde 95 ekran kasa oranının yanı sıra çentiksiz ekran ile geleceği iddia edilen Lenovo Z5 maalesef hayal kırıklığına uğrattı. Öte yandan yüzde 98 ekran kasa oranı iddiası ile Vivo, yeni amiral gemisi ile gümbür gümbür geliyor. Konseptinin gördüğü büyük ilginin ardından şirket seri üretim için kolları sıvadı.

Ice Universe tarafından sızdırılan basın görselinde, çok ince yan ve üst çerçeve ile minimal alt çerçevenin görülüyor. Hem de ekrandan parmak izi okuma teknolojisi ile ürün bir adım daha öteye geçmiş durumda. Akıllı telefonun Vivo NEX, Vivo NEX A ve Vivo NEX S olmak üzere 3 farklı model ile geleceğinin de altını çizelim.

Tüm modellerde 6.6 inç ekran sunulacakken üst seviye model gücünü Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformundan alacak. Ek olarak, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı da ürünün diğer özelliklerinden olacak. Diğer modellerde içinse Qualcomm Snapdragon 710 mobil platformu ve 6 GB RAM ile 128 GB dahili depolamadan bahsediliyor. 4,000 mAh batarya ile uzun süreli kullanım sağlayacak cihazların en az birinde, kullanım sırasında ortaya çıkacak ön kamera bekleniyor. Diğer modellerde ise ön kameranın alt çerçevede bulunması olası. Yine tüm modellerin kutudan Android 8.1 Oreo mobil işletim sistemiyle çıkacağı ifade ediliyor.

Şimdiden heyecan yaratmayı başaran Vivo NEX serisinin tüm detaylarını öğrenmek için 12 Haziran tarihini beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.