DOLAR 32,3683
EURO 34,6988
ALTIN 2.391,85
BIST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Kripto Para Fiyat Tahminleri

Kripto para fiyat tahminleri hakkında güncel analizler, grafikler ve uzman yorumları. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paraların geleceğine dair tahminler burada!

07.04.2024
A+
A-

Ethereum (ETH) Fiyat Tahmini

Ethereum (ETH) Fiyat Tahmini

Ethereum’un fiyatı, son zamanlarda 4.800 dolara ulaşan tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktıktan sonra 3.550 dolara geriledi. Analistler, ETH fiyatının 2.700 dolara kadar düşebileceğini öngörüyor. Haftalık RSI göstergesi de ayıların geri döndüğünü işaret ediyor. Bu nedenle ETH fiyatının 3.250 doların altına inerek 2.700 dolara doğru bir düşüş yaşaması bekleniyor.

Kripto Para Fiyat Tahminleri

OM Coin Fiyat Tahmini

OM Coin Fiyat Tahmini

Altcoin Sherpa takma adlı analist, Mantra (OM) tokeninin Fibonacci geri çekilme seviyelerine odaklandığını belirtiyor. Analiste göre, OM’un 0,60 dolar veya 0,50 dolar seviyelerinde bir dip yapabileceği öngörülüyor. Analist, uzun vadeli bir dip için konsolidasyon görmeyi beklediğini ifade ediyor.

Kripto Para Fiyat Tahminleri

WIF Coin Fiyat Tahmini: Bluntz takma adlı analist, Solana tabanlı WIF Coin’in bir ABC düzeltme dalgasına gireceğini söylüyor. Analize göre, WIF beş dalgalı bir ralliyi tamamlamış ve şimdi bir düzeltme dalgasına hazırlanıyor. Öte yandan, Solana’nın da düzelme göstererek %7 oranında bir düşüş yaşaması bekleniyor. Analist, SOL’un üç dalgalı bir düzeltme modeli içinde olduğunu belirtiyor ve 160 dolar seviyesinin aşılması gerektiğini belirtiyor.

  • Görüşler ve tahminler yalnızca analistlere aittir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
  • Yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.