DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Ziyaret Edildi ve Yaralanma Olayı Detayları

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ziyaret edilmesi ve yaşanan yaralanma olayı hakkında detaylar, gelişmeler ve güncel bilgiler burada.

25.06.2025
A+
A-

Olayın Gelişimi ve Detayları

Gece saatlerinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık‘ın başına gelen üzücü olay, şehrin gündemine bomba gibi düştü. Belediye binası önünde gerçekleşen olayda, belediye zabıta biriminde görev yapan ve olay sırasında intihar girişiminde bulunan K.D. isimli zabıta memuru, bilinmeyen bir nedenle silahını ateşledi. Bu esnada, talihsiz zabıta memuru kendisini yaralayarak ciddi bir duruma düşerken, olayın şokunu yaşayan Başkan Bıyık da kazara tabancadan çıkan kurşunun sekmesiyle hafifçe yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından hem Başkan Muzaffer Bıyık’ı hem de yaralanan zabıta memurunu yakınlardaki hastanelere sevk etti. Yapılan sağlık kontrollerinde, Başkan Bıyık’ın durumunun stabil olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği bilgisi paylaşıldı. Diğer yandan, zabıta personeli ise halen yoğun bakımda tedavi altında bulunuyor.

Resmi Açıklamalar ve Sağlık Durumu

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, olayın ardından Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı hastanede ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, olayın detayları şu şekilde aktarıldı:

  • İntihar girişiminde bulunan zabıta memuru, yanında taşıdığı tabanca ile kendisini vurdu.
  • Tabancadan çıkan kurşun, kendisini yaralamış ve aynı zamanda Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın koluna isabet etmiştir.
  • Başkan Bıyık’ın sağlık durumu iyi olup, herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
  • Zabıtaya ait personel ise şu anda yoğun bakımda tedavi görmektedir.

Sağlık Bakanlığı ve ilgili sağlık ekipleri, Başkan Bıyık’ın durumu hakkında düzenli bilgi paylaşımı yaparken, olayın detayları titizlikle inceleniyor.

Belediye ve Kamuoyu Tepkisi

Belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Başkan Bıyık’ın hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilerek, şunlar belirtildi:

  • Yapılan detaylı kontroller sonucu, Başkan Bıyık’ın sadece ufak bir sıyrıkla etkilendiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu tespit edilmiştir.
  • Başkanımız şu anda gözetim altında olup, herhangi bir risk taşımamaktadır.
  • Olayla ilgili adli sürecin başlatıldığı ve soruşturmanın emniyet güçleri tarafından titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.
  • Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve şeffaf iletişim ilkesi doğrultusunda gelişmeler düzenli paylaşılacaktır.

İlçe halkı ve vatandaşlar, Başkan Muzaffer Bıyık’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, olayın ardından ortaya çıkan bu üzücü durumu büyük bir endişeyle takip ediyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.