DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 8. Olağan Büyük Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Partinin geleceği, hedefleri ve siyasi vizyonuyla ilgili detaylar için haberimizi okuyun.

08.03.2025
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti Kongresi Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye’nin “Yüzyılı”na doğru ilerlerken, kongrelerinin büyük bir coşku ve heyecanla yapılacağını, bunun yanı sıra yeni bir dönemin de kapılarını aralayacağını ifade etti.

“BİR MİLLETİN KADERİNİ DEĞİŞTİREN YOLCULUK”

Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizin kaderini değiştiren, Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerleyen kutlu yolculuğumuzda, Allah’ın izniyle yarım kalan hiçbir hikaye olmayacak.” Bu sözleriyle, AK Parti teşkilatlarının her başarının arkasında bulunan alın terinin önemine vurgu yaptı.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İNŞA EDİLDİ

Erdoğan, partisinin elde ettiği başarıları ve Türkiye’nin her geçen gün daha güçlü bir ülke haline geldiğini belirterek, “Birlikte çıktığımız bu yolda, milletimizle omuz omuza yeni hedeflere yürüyoruz” dedi. Bu yolculuğun, “AK Parti’nin teşkilatları ve liderliğiyle, milletimizle birlikte Türkiye Yüzyılına doğru bir yolculuk” olduğunu ifade etti.

“GAZZE SOYKIRIMINA DUR DEDİ”

Erdoğan, geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmadan bazı kesitlere de yer verdi. O konuşmada, “Gazze soykırımının önüne geçmek, ‘Dur’ demek için daha neyi bekliyorsunuz?” sözleriyle uluslararası topluma seslendi ve bu konuda acil bir harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.