DOLAR 32,2102
EURO 34,7672
ALTIN 2.423,97
BIST 10.172,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

COVİD-19’dan sonradan botoks ve dolgu randevularınız nasıl değişecek?

02.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Ofisler ve evler birleşti, maskeler ve eldivenler zorunlu aksesuarlar haline geldi ve tüm rutin güzellik randevularımıza uzun bir ara verildi.

Çoğu saç ve çivi bakım ihtiyaçları evde giderilebilirken, bazı bakım ve müdahaleler bilirkişi bir el gerektirir: Botox ve enjekte edilebilir dolgu maddeleri.

Karantina kaldırıldıktan sonradan doktorunuzun ofisi gezmek istediğiniz birincil yer olabilir, oysa bir sonraki randevunuzu planlamadan önce bilmeniz gereken birkaç spesifik COVİD-19 uyarısı var.

Son 10 yılda kozmetik cildiye daha ülkü geldi ve ilaç olarak görülmekten uzaklaştı. Ama botox ve dolgu maddeleri tıbbi prosedürler olduğu için corona virüs durumunda doğrusu ekstra önlemler olmak gerekmektedir.

Hastalar etkin olarak çare edilmediğinde maske takmalıdır. Kurumlarda hijyenik kurallara uyulmalı ve hastaların kuruma girişinde ateşleri ölçülmelidir.

Enjeksiyon gibi diğerlerine kıyasla kolay uygulamalar için refakatçi istenmemeli, estetik merkezindeki kişi sayısı minimumda tutulmalıdır.

Estetik ve çekicilik merkezi bu süreci randevulu çalışacakları daha yavaş bir süreç olarak değerlendiriyor.

Çoğu afiyet kuruluşunda da olduğu gibi, estetik ve güzellik merkezlerinde de hijyen epeyce ön planda.

Tercihlere göre, kurumlar göre hastalardan bir takım formlar doldurulması istenebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.