DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Conan O’Brien şovuna iPhone ile devam edecek!

20.03.2020
A+
A-

Conan O’Brien, Emmy ödülüne sahip Amerikalı bir komedyen. O’Brien daha çok The Tonight Show with Conan O’Brien programıyla tanınıyor. Ancak Corona virüsü nedeniyle şovunu yapamayan ünlü komedyen O’Brien, yeni bir fikirle karşımıza çıkıyor.

I am going back on the air Monday, March 30th. All my staff will work from home, I will shoot at home using an iPhone, and my guests will Skype. This will not be pretty, but feel free to laugh at our attempt. Stay safe.

— Conan O’Brien (@ConanOBrien) March 19, 2020

Conan O’Brien ve çalışanları, teknolojiyi kullanarak evden tam boy bir televizyon şovu yapmanın mümkün olduğunu kanıtlamayı hedefliyorlar. O’Brien, Twitter’da yaptığı açıklamada 30 Mart Pazartesi günü tekrar yayına girdiğini duyurdu. Tam kadro evden çalışacak olan ekip, bir evin içerisinde iPhone kullanarak çekim yapacak. Yayın Skype üzerinden gösterilecek.

iPad Pro 2020 Türkiye fiyatı açıklandı

iPhone 9 sızıntıları ile gündemden düşmeyen Apple, yeni iPad Pro’yu sessizce tanıttı. 11 inç ve 12.9 inç olmak üzere iki farklı boyutta karşımıza çıkan yeni iPad Pro 2020 özellikleri ile çok konuşulacak!

iPhone kamerası ile gece şovu

Fikir, O’Brien ve ekibinin sosyal medya için hazırladığı birkaç kısa videodan sonra çıktı. Aynı teknolojiyi şovu için de kullanılabileceğini fark eden ekip çalışmalar için kolları sıvadı. Conan baş yapımcısı Jeff Ross Variety’e “İşimizi devam ettirmek isteyen bir ekibimiz var.” dedi.

O’Brien iPhone ile çekim yapacak

Bununla birlikte, iPhone kamerası bazı çarpıcı sonuçlar üretmek için kullanılabilirken, Conan O’Brien teknik sorunların da olabileceği konusunda uyarıyor. “Bu hoş olmayacak, ancak gülmekten çekinmeyin.” diyen şovmen parlak olmayan bir ortamda stüdyo eksikliğini yaşayacak gibi görünüyor. Ancak kendisine güvenen ünlü şovmen işinin kalitesinin düşmeyeceğini çünkü bunun teknik olarak mümkün olmadığını da ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.