DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

18 dakikada bitirmeniz gereken oyun!

23.03.2018
A+
A-

Yeni platform vurucusu türündeki oyun, alternatif 1988 yılında geçiyor. 1 veya 2 oyuncunun önüne geleni ortadan kaldırarak 6 bölümden oluşan oyunun sonuna gelmesi gerekiyor. Eğer verilen süre sınırı içerisinde oyunu tamamlamazsanız karakterinizin kalbi patlıyor ve oyuna baştan başlamanız gerekiyor. Bu da aklımıza Jason Statham’ın Chev Chelios rolünde oynadığı Crank filmini getirdi doğrusu. Maalesef oyunda kalbinizi şart etme ve süre kazanma şansınız yok.

Bolca neon ışık ve 1980’lerin tasarım estetiğine yer verilen oyunun grafikleri geçmişe modern bir yolculuk yapmanızı sağlıyor. Oynanış kolay gibi gözükse de acele etme unsurunun stresi ile her an hata yapmanız oldukça olası. Synthesizer ve baslarla dolu müzikler ise oyuncuyu kesinlikle gaza getirecek cinsten.

Oyunda 5 farklı karakter seçebiliyorsunuz. Bu karakterlerden hiçbirisinin diğerine göre üstünlüğü olmadığını da belirtelim. Yani tipini en sevdiğiniz karakteri seçmeniz yeterli. Black Future 88 oyununu zorlaştıran bir diğer etken ise zirvesine ulaşmaya çalıştığınız kulenin sürekli olarak size karşı kendini geliştirmesi. Düşmanlardan düşen ve elde ettiğiniz para oranında düşman ve boss karakterler güçleniyor. Bu anlamda oyunu defalarda oynasanız da ezbere bir ezberlemek mümkün gözükmüyor. Bulduğunuz güçlendiricileri ve silahları etkili bir şekilde kullanmanız şart. Oyunda 100 çeşit silah kullanabileceksiniz.

Takım kurduk, PUBG Mobile oynadık!

PUBG Mobile, çıkışıyla beraber şimdiden fenomeni tüm dünyaya yaymış durumda. Bir yandan rekabet, bir yandan da bot skandalları derken sizler için güzel bir video hazırlamaya karar verdik.

PC için bu yılın sonlarında sunulması planlanan oyunun daha sonra oyun konsollarına da geleceği belirtiliyor. Black Future 88 demosu içinse bu adresten kayıt yaptırabilirsiniz.

:: Bu oldukça keyifli gözüken oyun için ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.