DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Çin Yetkilileri STFIL Protokolü Ekibini Soruşturuyor

Çin yetkilileri, STFIL protokolü ekibinin faaliyetlerini incelemek üzere soruşturma başlattı. Detaylar için bizi takip edin.

09.04.2024
A+
A-

Çin’de yetkililer, altcoin FIL’in arkasındaki Filecoin ağında faaliyet gösteren önde gelen merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü STFIL Protocol’ü yöneten çekirdek teknik ekip hakkında bir soruşturma başlattı. Raporlara göre, STFIL ekibinin üyeleri şu anda gözaltında ve gelişmekte olan durumla başa çıkmak için hukuki yardım istenmekte.

Altcoin FIL Transferleri, Soruşturmayı Tetikledi

Kripto para piyasası son zamanlarda çalkantılı bir dönemden geçiyor. Bu çalkantılara bir yenisi de Filecoin ağında faaliyet gösteren önde gelen merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü STFIL Protocol’ü çevreleyen gizemli transferler ile eklendi. Çin’deki yetkililer, STFIL ekibinin üyelerini gözaltına aldı ve protokolün arkasındaki teknik ekip hakkında bir soruşturma başlattı.

Filecoin Piyasası Dayanıklılığını Koruyor

Filecoin Piyasası Dayanıklılığını Koruyor

STFIL Protocol’ü çevreleyen gelişmelerin ışığında, ekip aktarılan FIL tokenlerinin varış yerinin izlenmesi konusunda destek için topluluğa ulaştı. Devam eden soruşturmalar ve protokolle ilgili belirsizlikler arasında, paydaşların çıkarlarını korumayı amaçlayan etkili stratejiler geliştirmek için topluluk içinde tartışmalar sürüyor.

Fiyat Dalgalanma Yaşıyor

Fiyat Dalgalanma Yaşıyor

FIL’in fiyatı, kripto para piyasasının dinamik doğasını yansıtan 9,3412 dolar ile 9,0264 dolar arasında dalgalanmalar sergiledi. Canlı piyasa değeri 4,8 milyar dolar olan Filecoin, kripto varlık alanında önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor ve STFIL Protocol çevresinde devam eden kargaşanın yarattığı zorlukların üstesinden gelmeye hazır.

Topluluk Güçlü Bir Dayanışma İçinde

Topluluk Güçlü Bir Dayanışma İçinde

Topluluğun işbirlikçi çabaları, bu zorlu zamanların üstesinden gelinmesinde hayati öneme sahiptir ve paydaşlar, ortaya çıkan sorunları çözmek için içgörüleri ve uzmanlıklarıyla katkıda bulunmaya teşvik edilmektedir. Paydaşlar, resmi açıklamaları ve gelişmeleri takip etmeye teşvik edilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.