DOLAR 32,2466
EURO 34,7531
ALTIN 2.410,38
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Chanel Sonbahar/Kış 2021: Paris şıklığı ve kayak tatili ruhu bir arada

08.04.2021
A+
A-

Klasik dış giyime özlem...ABONE OL

Klasik dış giyime özlem…

Bu kış montlara kabanlara pek ihtiyacımız olmadı ama hepimiz özledik kabul edelim. Bazılarımız yeni bir tane almak için umutla bir sonraki Sonbahar/Kış sezonunu bekledik. Virginie Viard da aynı özlem ve umutla Chanel Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonunu klasik kabanlarla açtı. Erkek gardırobundan ödünç alınmış gibi hissettiren kabanlar, erkek giyimin miras niteliğindeki kumaşlarından üretildi. Bu zamansız ve dayanıklı stiller, pandemi sonrası özgürce şehirde gezindiğimiz zamanları bekliyor.

Paris şıklığıyla iç içe geçmiş kayak tatili ruhu

Paris şıklığıyla iç içe geçmiş kayak tatili ruhu

Virginie Viard’ın iyi hissettiren kızıl kahverengi temasıyla gece kulübüne taşınan şovu, zamanı ve mekanı aşan havalı bir tür dağ evi partisi gibiydi. Koleksiyon zamansız bir neşe ve coşkunun hakim olduğu bir ambiyansta sergilendi. Virginie Viard, büyük aşklarından ikisini kaynaştırdığını söyledi; “1970’lerden günümüze, çok sevdiğim kayak tatillerinin havası ve havalı bir Paris şıklığı fikri.” Orta kısmı çıplak ya da gece kulübü dostu çiçekli siyah dantel kombinezonlarla tasarladığı crop ceketlerle giyilen kayak pantolonları bu iki temayı muhteşem özetliyor. Midi uzunlukta tığ işi etekler ve payet panellerle parlatılmış manşetleri saçaklı takımlar da aynı şekilde.

Çok yönlü parçalar

Çok yönlü parçalar

Koleksiyonda mevsime özgü parçaların yanı sıra akıllıca bir yatırım olacak çok yönlü parçalar da yer aldı. Yeti botları, gümüş parıltılı ve kapitone tulumlar, kokteyl elbiseleri, desenli Norveç kazakları gibi karantina sonrası bizimle her yere gidebilecek parçalar Sonbahar/Kış 2021 sezonu için akıllıca birer yatırım.

1994 sonbahar sezonundan ilham aldı

1994 sonbahar sezonundan ilham aldı

Viard ayrıca Chanel’in dikkat çekici bir şekilde sahte kürklü takımlar ve paltolar içeren 1994 sonbahar koleksiyonundan da ilham aldı; siyah, beyaz ve pembe kırkma parçaları yeniden tasarladı.

Kokteyl elbiseleri geri döndü

Kokteyl elbiseleri geri döndü!

Kokteyl elbiselerinin dönüş yaptığını söyleyen Chanel’in moda başkanı Bruno Pavlovsky, şovun öncesinde insanların artık değerli parçalarla daha iyi hissettiğini söyledi. “Güzel, iyi yapılmış bir Chanel ceketinin bir tür yatırım parçası olduğu fikri var. Bu kelimeyi pek sevmiyorum ama evet, giyebilecekleri güçlü ve değerli parçalar satın alıyorlar. Önceleri daha sıradan şeylerdi. Şimdi ceketlerden kokteyl elbiselerine kadar her şeyi alıyorlar. Bence insanlar işlerin yeniden açılmasına hazır olmak istiyor.” diye ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.