DOLAR 32,3744
EURO 34,9769
ALTIN 2.326,12
BIST 9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Botlarınız ile kombinleyebileceğiniz en güzel elbise modelleri

20.03.2020
A+
A-
1

Elbise ve bot ikilisi; kronikleşmiş kombinlerimizden bir tanesi. Hem romantik, hem oldukça spor; hem de yerine göre oldukça çekici… Her şey kişisel tercihinize bağlı! Organze elbiselerinizin romantik havasını kırıp; trendleri yakalamak istiyorsanız, altına bu seneye damga vuran kalın tabanlı ‘chunky’ botlardan yararlanabilirsiniz.

2

Oversize elbiselerinizi zahmetsizce trend hale getirmek istiyorsanız; siyah diz botları ile eşleştirebilirsiniz. Diz boyunuzda bot tercih etmeniz; bacak boyunuzun olduğundan kısa gözükmemesini sağlayacak.

3

Kıvrımlarınızı gösteren; askılı bir elbisenin çekiciliğini hiçbirimiz tartışamayız! Akşam davetlerinde giyebileceğinizi düşündüğünüz bu dikkat çekici elbiseleri; bir çift postal ile spor ve günlük hale çevirebilirsiniz.

4

Bahar ayları denince; bahar modasına damgasını vuran çiçek desenli elbiselerden konuşmamak olmaz… Bu romantik elbiselerinizi de botlarınız ile kullanabilir; onları ‘country’ havasına sokabilirsiniz.

5

Beyaz botlar, son yıl modasının olmazsa olmazı! Bu botlar, parlak renkteki bahar elbiselerinizi nötr hale getirmek için idealdir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.