DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

CES 2018 inovasyonlarıyla çok konuşuldu!

16.01.2018
A+
A-

Intel CEO’su Brian Krzanich, şirketin yaptığı önemli geliştirmeler ve teknoloji hamlelerinden bahsetti. Açılış günü yapılan konuşma inovasyon tarafında büyük bir heyecanla karşılanırken teknolojinin seviyesini de gözler önüne serdi.

Intel yaptığı duyuruyla Kış Olimpiyatları‘nda, tüm zamanların en büyük VR deneyiminin sözünü verdi. Şirket, olimpiyatlar çerçevesinde tam 30 programa VR desteği getirecek. Böylece stadyuma veya salonlara gitmeden de spor müsabakalarının heyecanı evlerimize gelmiş olacak. Sanal gerçeklik teknolojisinin spor izleyicilerinin hizmetine sunulacak olması gerçekten de önemli bir gelişme olarak göze çarpıyor.

:: Olimpiyatları VR ile izleyebilecek olmak sizce nasıl bir his?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.