DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Helio G35 işlemcili birincil telefon Realme’den geliyor! Realme, Malezya pazarında yeni bir zeki telefon için hazırlanıyor. MediaTek Helio G35 işlemcili Realme…

21.06.2020
A+
A-

Yerinde fiyat ve yüksek performansı birleştirmeye çalışan markalardan olan Realme, kısa vakit içerisinde yeni akıllı telefonu X3’ü sunacak. aynı zamanda, yeni cihazları üstünde de çalışmalarına sürekli şirketin, bugün Malezya pazarıyla piyasaya çıkış yaptıracağı yeni modeli hakkında da ayrıntı kesin oldu.

Realme yeni aygıt duyurusunu Malezya’daki devlete ait Facebook hesabı aracılığıyla paylaştı, fakat gönderi içerisinde akıllı telefonun adından bahsedilmedi. Malezya medyasına gönderilen bir basın bülteninde de Realme’nin bu zeki telefonunu Realme C11 olarak markalayacağı bahis ediliyor.

C11’in arkasını belirten ve sızdırılan fotoğraf ile de cihazın kamera kurulumları görüntülenemese de, genel hatlarıyla tasarıma dominant olabiliyorsunuz. Paylaşılan gönderide kamera kurulumu bir yaprakla kapatılan aygıt, kamera tasarımı konusunda da sürpriz bir kurulumla karşımıza çıkabilir.

5000 mAh bataryadan besleneceği düşünülen RMX2185 hızlı numaralı yeni Realme, kullanıcıları heyecanlandıracak gibi duruyor. Şu an için aygıt hakkında daha artı bilgiye sahip değiliz maalesef. Gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.