DOLAR 32,3181
EURO 34,7947
ALTIN 2.400,32
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Çerçevesiz Xperia XZ2 sızdırıldı!

23.12.2017
A+
A-

Xperia Z modelinden bu yana OmniBalance tasarım dilini kullanan Sony, özellikle kalın çerçeveleriyle eleştiri oklarının hedefinde yer alan markalardan birisi olmuştu.

2017 yılında neredeyse tüm markaların çerçevesiz olarak adlandırılan yüksek ekran kasa oranı sunan modeller üretmesi ise Sony’i bu güncellemeyi yapmaya mecbur bıraktı desek yanılıyor olmayız.

Tüm bu mecburiyetin sonunda doğacak model olan Xperia XZ2 ise ortaya çıkan ilk CAD çizimine göre oldukça ihtişamlı bir şekilde geliyor. Xiaomi Mi Mix öncülüğünde başlayan 3 kenarda en az çerçeve sunma yarışının en iddialı modellerinden birisi ise görünen o ki Xperia XZ2 olacak.

Sızdırılan görsele baktığımızda Mi Mix modellerinin en büyük dezavantajı olan alt tarafta yer alan kamera sensörü, bu modelde üst tarafa taşınmış ve ahize ile birlikte diğer sensörlerde buraya konumlandırılmış. Böylece kamera tarafında çok daha kullanışlı ve şık bir görünüm elde edilmiş.

Modelin sağ tarafındaysa güç butonu ile bütünleşik parmak izi sensörü, ses kontrol butonları ve Sony ile özdeşleşmiş olan deklanşör butonları yerini koruyor.

Böylece yenilenen tasarımla birlikte Sony en çok şikayet edilen yanından Xperia XZ2 ile arınmış olacak. Başarılı olup olamayacağını ise elbette zaman gösterecek.

:: Sizce Sony’nin yeni tasarımı nasıl gözüküyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.