DOLAR 32,5497
EURO 34,9952
ALTIN 2.422,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Cem Yılmaz Yeni Akit’in iddiasına sert tepki gosterdi

11.07.2019
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre komedyen Cem Yılmaz, “Cem Yılmaz’dan başörtüsü düşmanlığı! ‘Kapalıları almayın'” iddiası eşliğinde Bebek Oteli’ne ortak olduğunu öne süren Yeni Akit gazetesine yanıt verdi. Yeni Akit’in iddiaları için “Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon” ifadesini kullanan Cem Yılmaz, “Iska geçti” dedi.

Yeni Akit gazetesinin haberine göre, “Cem Yılmaz’ın ortağı olduğu Bebek Otel’de tesettür yasağı uygulandığı” iddia edilmişti. Haberin kaynağı olarak Star gazetesi gösterilirken, haberde “Bebek Otel’e ait kafeye giden iki kadının başörtülü olduğu gerekçesiyle kapı dışarı edildiği” iddia edilmişti.

Yılmaz, bu haberlere Twitter hesabından cevap verirken, “Sevgili takipçilerim, hatırı sayılır bir sayıdasınız, size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli (!) de benim değil! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon! Yazık!” açıklamasında bulundu.

Yılmaz, bir sonraki paylaşımında ise “Iska geçti” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.