DOLAR 32,4649
EURO 34,8352
ALTIN 2.421,86
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Hülya Avşar bebek beklediğini söyledi

22.11.2022
A+
A-

TV8’de ekrana gelen “Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa” programında yayınlanan habere göre Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra dün akşam objektiflere takıldı.

Mekandan ilk olarak Kaya Çilingiroğlu çıktı…

Muhabirler Çilingiroğlu’na “Sizi hep bir arada görüyoruz” deyince Çilingiroğlu, “Kendisi akrabam. Zehra gidecek biz birlikte kahve içeceğiz” yanıtını verdi.

O esnada mekandan çıkan Hülya Avşar’a da “Hülya Hanım sizi hep Kaya bey ile bir arada görüyoruz.” denilince Avşar’dan “Evet hamileyim” yanıtı geldi.

Avşar bebek beklediği şakasını yaptıktan sonra kahkahalara boğuldu.

Hülya Avşar bebek beklediğini söyledi

Haberi yorumlayan deneyimli gazeteci Gülşen Yüksel Salt ise “59 yaşında hamile kalmam ne kadar imkansızsa Kaya ile yeniden bir araya gelmemiz de o kadar mümkün değil demek istiyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.