DOLAR 32,4424
EURO 34,7505
ALTIN 2.440,61
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Çarpıcı, eğlenceli ve uygun trend: Elbise

20.03.2020
A+
A-
1Denim elbiseler

Denim elbiseler

Denim elbiseler, bu sezonun en büyük trendlerinden biri olacak. Gideceğiniz yer ve tarzınıza göre yorumlayabileceğiniz denim elbiseler, hem gece hem de günlük şıklık için oldukça uygun tercihlerden biri olacak.

2Kutlama rengi: Şampanya

Kutlama rengi: Şampanya

Şampanya, şeftali ve ‘nude’ tonları bu sene de modaya hakim olacak. Renklerin zarif ve nazik havasından sıkılırsanız; elbiselerinizi dikkat çekici bir baskıya sahip elbiselerden tercih edebilirsiniz.

3Maxi elbiseler

Maxi elbiseler

Her lokasyona uyum sağlayabilecek maxi elbiseler, hem şık, hem de rahat parçalardan biri. Biraz aksesuar yardımı ve güzel bir ayakkabı ile şıklığınız ile herkesi büyüleyebilirsiniz.

4Çanta seçimi

Çanta seçimi

Büyük bez çantalar ve hantal omuz çantaları “özel günler” için doğru tercih değiller. Aksine kombininizi; şehir ormanında gün boyu sürecek bir yürüyüşe çıkmış gibi görünmesini sağlıyorlar. Bu neden ile romantik elbiseler kullanırken, minimal tercihlerden gidin ve mikro trend çantalardan tercih edin.

5Rahat bir topuklu edinin

Rahat bir topuklu edinin

Elbisenizi hemen gece şıklığına dönüştürecek ve diğer tüm ayakkabılarınızdan daha rahat şekilde parti yapmanızı sağlayacak; yüksek topuklu ayakkabıları bulun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.