DOLAR 32,3426
EURO 34,8553
ALTIN 2.383,69
BIST 10.250,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Hayatınıza şans getirecek aksesuarlar

09.12.2020
A+
A-

Gülşah Karaman / PembeNar Özel

Gülşah Karaman / PembeNar Özel

Hangi objelerin hayatınıza şans getireceğini bilmek ister misiniz? Hayatınıza şans getirecek, enerjinizi yükseltecek birbirinden farklı aksesuarları sizinle paylaştık. Peki, size şans getiren hangisi?

At nalı (Altınbaş, 962 TL)

At nalı (Altınbaş, 962 TL)

At nalının şans getirdiğine olan inanç, her çağda ve her ülkede batıl inançların içinde en bilineni ve en güçlüsü olmuştur diyebiliriz. Bunun yanı sıra eski çağlarda ” U şeklinin ” özel bir anlamı vardır ki o da, ayın hilal konumuna benzemesinden dolayı bolluğu, iyi talihi ve koruyucu gücü temsil etmesidir.

Yusufcuk (Atasay, 1.160 TL)

Yusufcuk (Atasay, 1.160 TL)

Yusufçuk kuşu, Anadolu’nun bazı köylerinde rastlanan bir kuş türüdür. Ömürleri 6 -7 yıldır. Hayatlarının önemli bir kısmı suda geçer. Yusufçuk kuşları erkek cinsi, tek eşlidir ve doğası gereği çiftleşmeden sonra erkek olan yusufçuk kuşu ölür. Erkek yusufçuk kuşu, tüm hayatı boyunca tek bir dişi yusufçuk kuşu ile çiftleşir. Dolayısıyla yusufçuk kuşu kolyesi tek eşliliğin, ölümsüz aşkın ve sadakatin simgesidir. Ayrıca yusufçuk kuşu kolyesinin takan kişiye uğur getireceğine inanılır.

Kuş tüyü yaka iğnesi (Beymen, 350 TL)

Kuş tüyü yaka iğnesi (Beymen, 350 TL)

Kuş tüyü; eski Mısır, Maya, İnka, Amerika kızılderilileri ve Asya Şamanizmde özel yere sahiptir; sembolik ve şifa verici öneme sahiptir. Gerçeğin, doğruluğun, ilâhî adaletin, hafifliğin ve göğe yükselme kuş figürleri ve kuş tüyleri ile sembolize edilir.

Dilek anahtarı (Bluediamond, 452 TL)

Dilek anahtarı (Bluediamond, 452 TL)

Anahtar yeni başlangıçlar, yeni anlayışlar, yeni bir dönemin başlamakta olduğunun ve o kişinin yeni bilgilerle açağı kapılar olduğunun simgesi anlamına gelir.

Anahtar (Oxxo, 69.95 TL)

Anahtar (Oxxo, 69.95 TL)

Güçlü bir sembol ve araç olan ”Anahtar” açılma ve kapanışı betimleyerek, hayatımızı çeşitli şekillerde etkiler.

Lades kemiği (Çiçek Sepeti, 81,40 TL)

Lades kemiği (Çiçek Sepeti, 81,40 TL)

Batıl inanca göre lades kemiği sadece iyi şansın habercisi.

Yonca (Pandora, 559 TL)

Yonca (Pandora, 559 TL)

Doğada nadir olarak bulunması sebebiyle, onu bulmak gerçekten şans gerektiriyor. Bulanların içinde de hep bir ümit… Yonca da aşkta size şans getirebilir.

Nazar boncuğu (So chic, 164 TL)

Nazar boncuğu (So chic, 164 TL)

Nazar boncuğunun ise nazardan koruduğuna inanılır.

Hamsa eli (Swarovski, 479 TL)

Hamsa eli (Swarovski, 479 TL)

Hamse eli, güç, bereket, dayanıklılık, çoğalma gibi insanlığın manevi ihtiyaçlarına kucak açan bir semboldür.Ortadoğu kültürlerinde mutluluk, şans, bereket, huzur, uğur sembolü olarak bilinmektedir.

Dilek ağacı (Trendyol, 70.92 TL)

Dilek ağacı (Trendyol, 70.92 TL)

Dilek ağacı veya yaşam ağacı kolye anlamı genellikle evlilik düşüncesi olan çiftler için, “ailem olmanı istiyorum.” anlamını yüklenir. Dilek ağacı kolye anlamı estetik bir duruşa sahip olduğu için, hayattan keyif alan, hayata ve aileye önem veren herkes için ortak bir ifadeyi simgelemektedir.

Ağ kapanı (Pentasilver, 139 TL)

Ağ kapanı (Pentasilver, 139 TL)

Yapımında kullanılan ve geleneksel olarak söğüt ağacından yapılan çemberin hayatın çemberini (bebek olarak doğmak, çocukluk, yetişkinlik ve tekrar “bebek”e dönülen yaşlılık) sembolize ettiği düşünülür.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.