DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Can Tanrıyar ve Tamar Oner nişanlanıyor

08.07.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre UçanKuş TV’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Can Tanrıyar’la, Oner Müzik’in sahibi Haçik Oner’in  kızı Tamar Oner, yarın Oner ailesinin Acarkent’teki evinde havuz başında yapılacak bir törenle nişanlanacaklar.

FENERBAHÇE CAMİASINI BULUŞTURAN NİŞAN TÖRENİ

Bugünlerine, Fenerbahçe muhabirliğinden gelen Can Tanrıyar’ın Tamar Oner’le nişanına, özellikle Fenerbahçe camiasından isimler katılacak. Aziz Yıldırım, Abdullah Kiğılı’nın yanı sıra Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı, Müge Anlı, İzzet Çapa gibi isimler ve Tanrıyar’ın iki oğlu ile eşleri nişanda bulunacak.

“İLK TANIŞTIĞIMIZ GÜN BİRBİRİMİZE AŞIK OLMUŞTUK”

Nişan töreni öncesi duygularını dile getiren Can Tanrıyar, “Aşk’ı, mutluluğu, huzuru, heyecanı, her şeyi Tamar’da buldum. En çok sevindiğim hem benim çocuklarımın, hem karşı tarafın ailesinin bu beraberliği onaylamaları… Çünkü mutsuzluk üzerine kurulu bir mutluluk olabileceğine inanmıyorum” dedi. Tamar Oner ise “Tanıştığımızdan 26 gün sonra evlenme teklif etti. Zaten ilk tanıştığımız gün birbirimize aşık olmuştuk. Sonrasında hiç ama hiç ayrılmadık, her an beraberdik. Çok mutluyum… Sonsuza kadar birlikte olacağız inşallah” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.