DOLAR 32,1873
EURO 34,9443
ALTIN 2.496,38
BIST 10.937,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Byton’dan ekranı ile rakipsiz elektrikli otomobil Elektrikli otomobil sektörünün lideri Tesla’nın araçlarını öne çıkaran detaylardan birisi de, büyük …

07.01.2020
A+
A-

Tabi, bu devasa ekranın sürücü ve yolcular için oldukça iyi bir kullanıcı deneyimi sunması gerekiyor. ViacomCBS ve ACCESS gibi birçok medya platformu ile anlaşma imzalayan Byton kullanıcıların binlerce içeriğe ulaşmasını sağlayacak.

Yani sürücünün önündeki alan aracın hız ve kalan menzil gibi bilgilerini gösterirken hemen yan tarafta multimedyanın sınırları zorlanacak. Tabi, tek amaç multimedya değil. AccuWeather verileri kullanılarak hava durumu bilgisi o anki konum ve varış noktası için dev ekranda canlı olarak takip edilebilecek.

CES 2020 haberlerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu devasa ekran ile telefondaki uygulamaları kontrol etmek mümkün. Ses tanıma özelliğine sahip olan araç, Siri veya Google Asistan ile benzer şekilde en yakındaki restorandan otel önerilerine kadar sorularınıza cevap verebilecek.

Byton Geliştirici Programı ile bu devasa ekran ile uyumlu uygulamaların geliştirilmesinin yolu açılıyor. M-Byte SUV’nin ekranı eğlence, e-ticaret, sağlık ve verimlilik uygulamalarına kadar her şeye açık olacak.

M-Byte SUV için belirlenen başlangıç fiyatı 45000 dolar. Tesla Model Y, Volvo XC40 Şarj ve Fisker Ocean gibi elektrikli SUV’ların karşısına rakip olarak çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.