Büyükköy’de Bir Ağaç Kesimi Sonucu Yaşanan Üzücü Kaza
Büyükköy’de bir ağaç kesimi sonrası yaşanan üzücü kaza ve olayın etkileri hakkında güvenilir haber ve gelişmeler.
Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesi’nde, motorla ağaç kesimi sırasında talihsiz bir olay meydana geldi. Kesim sırasında ağaç, bulunduğu yerden devrildi ve araç değil, insanlar için tehlike oluşturan bir an yaşandı.
Olayı fark eden çevre sakinleri hemen durumu 112 Acil Servis ve ilgili birimlere bildirdi. Bölgeye sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye sevk edildi. Ekipler, olay yerine ulaştığında sıkışmış durumda bulunan Hızır Küçük’ü kurtarmaya çalıştı.
Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen 51 yaşındaki Hızır Küçük’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yetkililer, kazayla ilgili incelemenin başlatıldığını açıkladı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa