DOLAR 32,5866
EURO 34,8556
ALTIN 2.493,07
BIST 9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Bu hafta vizyona giren filmler: 12 Ocak

12.01.2018
A+
A-

Aramızdaki Sözler

Vizyon Tarihi: 12 Ocak 2018
Yapımı : 2017 – ABD
Tür : Dram , Gerilim , Macera
Süre: 112 Dak.
Yönetmen : Hany Abu-Assad
Oyuncular : Kate Winslet, Idris Elba, Dermot Mulroney, Beau Bridges, Lucia Walters
Senaryo : Scott Frank, J. Mills Goodloe
Yapımcı : Peter Chernin, Dylan Clark

Gazeteci Alex Martin (Kate Winslet) ve beyin cerrahı Ben Bass (Idris Elba), Idaho’daki kar fırtınası nedeniyle diğer birçok kişiyle birlikte Boise Havaalanı’nda mahsur kalmıştır. Ben’in ertesi güne acil bir ameliyatı, Alex’in ise düğünü vardır, bu nedenle birlikte özel bir uçak kiralayarak yola çıkarlar.

Ancak uçak kaza yapar. Ben ve Alex hafif yaralı olarak kurtulmuştur, ama ıpıssız karlı bir dağın tepesinde, en yakın insandan kilometrelerce uzaktadırlar. Birbirini hiç tanımayan bu iki insanın, zorlu doğa koşullarında uzun bir yolculuk yapmak ve hayatta kalabilmek için birbirlerine güvenmekten başka şansı yoktur.

DİĞER FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

1 2 3 4 5 6 7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.