DOLAR 32,4923
EURO 34,9263
ALTIN 2.438,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bodrum Yaşlı Kadınları Kandıran Jigolo Skandalını Konuşuyor

18.09.2022
A+
A-

Kız çocuğunun velayetini alan Sinem Y. bir süre sonra maddi zorluklara girerek Bodrum Marinadaki K. İsimli barda garsonluğa başladı.

Gel zaman git zaman, Sinem Y., ve annesi F.Y’ ‘nin Bodrum’da organize bir çete olarak çalıştıkları, insanları dolandırdıkları iddia edildi. Sinem Y.’nin Bodrum Başta olmak üzere bir çok şehirdeki kişilerden Borç olarak binlerce tl aldığı, ve daha sonra oradan kaybolduğu iddia edildi.

İddialara göre: Bir Süre Önce Anne F.S kızı Sinem. Y ile birlikte yaşamaya başladılar.

Sinem. Y’nin alkol yasaklı madde ve gece hayatına olan düşkünlüğü bir zaman sonra, başa çıkılmaz hale geldi.

Bir zaman sonra Sinem Y İsimli bayan kendisi Gibi Başka Bir Gece Kulübünde Çalışan Garson Kaan U. ile aşk Yaşamaya Başladı, Yaklaşık 3,5 Yıldır Aşk Yaşayan Çift Geçtiğimiz Günlerde Ani bir kararla Bodrum’da Evlendiler.

Tatil Cenneti Bodrum’da Zengin ve orta yaşlı Kadınları kafa kola alarak bağlayan ve ilişki yaşayan Kaan U. isimli Kişinin Aslında Garson değil bir jigolo olarak Bodrum’da çalıştığı ve bu sayede bir çok kadınla sözde aşk yaşayarak ilişki yaşadığı ve daha sonrada bu kişilerin saat, cep telefonu ve ziynet eşyalarını çalarak ortadan kaybolduğu iddia edildi.

Aynı zamanda da Madde bağımlısı olduğu Konuşulan Kaan U. isimli Garsonun Sinem Y. ile evlenerek dolandırıcılığa karı koca olarak devam ettikleri Bodrum’da kulakta kulağa yayılmaya başladı.

Şimdilerde Karı Koca olarak organize bir şekilde, insanları dolandıran ve bu sayede lüks içinde gece kulüplerinde eğlenen Kaan U. ve Eşi Sinem Y’nin maddi zorluklarla boğuştuğu iddia edildi.

Daha öncede Sinem Y.’nin 4 yıl boyunca yakın bir arkadaşından 4.5 milyon tl para alarak ortadan kaybolduğu kulaktan kulağa yayıldı.

Yurt Dışında yaşayan baba Cihat Y.’nin ise kızının bir jigolo ile evlenmesine karşı çıktığı ve kızı Sinem Y’yi evlatlıktan ret ettiği iddia edildi.

Kaynak: https://habermozaik.net/bodrum-yasi-kadinlari-kandiran-jigolo-skandalini-konusuyor/

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.