DOLAR 32,4616
EURO 34,7621
ALTIN 2.423,40
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Blockchain Dünyasında Güncel Gelişmeler

Blockchain dünyasında en yeni ve güncel gelişmeleri takip etmek için doğru yerdesiniz. Son haberler ve teknolojik ilerlemeler burada!

18.04.2024
A+
A-

MATIC Coin ve Polygon’un İlerlemeleri

MATIC Coin ve Polygon'un İlerlemeleri

Bugün, MATIC coin projesinin arkasındaki Polygon gibi köklü oyuncuların önemli duyuruları ve yeni ortaya çıkan projelerden gelen heyecan verici gelişmelerle blockchain alanında bir hareketlilik yaşandı. Polygon, güçlü ekosistemiyle dikkat çekerken MATIC coin projesi de büyümeye devam ediyor.

Zignaly ve ZIGChain Lansmanı

Merkezi olmayan bir sosyal yatırım platformu olan Zignaly, Cosmos üzerine kurulu bir layer 1 blockchain olan ZIGChain’in lansmanıyla Dubai’deki Token2049’da büyük ses getirdi. Zignaly, DeFi ekosistemine yeni bir soluk getirirken aynı zamanda kullanıcı dostu varlık yönetimi altyapısı oluşturmayı hedefliyor.

Centrifuge ve Coinbase İş Birliği

Centrifuge ve Coinbase İş Birliği

Merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Centrifuge, Coinbase’in Ethereum layer-2 ağı olan Base’deki kurumlar için gerçek dünya varlık (RWA) borç verme protokolü oluşturma planlarını açıkladı. Bu iş birliği, DeFi alanında kurumsal benimsenmeyi hızlandırmayı amaçlıyor.

USD0 Stabilcoin Lansmanı ve Tether Yenilikleri

USD0 Stabilcoin Lansmanı ve Tether Yenilikleri

DeFi protokolü Usual’ın arkasındaki şirket olan Usual Labs, USD0 stabilcoin’inin lansmanı için 7 milyon dolarlık finansman sağladı. Diğer yandan, dünyanın en büyük stablecoin USDT’sinin arkasındaki şirket Tether, yeni iş bölümleri oluşturarak blockchain alanında genişlemeyi hedefliyor.

EY ve Polygon İş Birliği

Küresel muhasebe firması Ernst & Young (EY), OpsChain Sözleşme Yöneticisinin tanıtılmasıyla kurumsal blockchain’in benimsenmesinde önemli bir adım attı. Bu çözüm, güvenli sözleşme depolama ve yönetimi için halka açık blockchain teknolojisini kullanır. EY’nin Polygon ile yaptığı iş birliği, gelecekte blockchain teknolojisinin daha geniş kitlelere ulaşmasına olanak sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.