DOLAR 32,1909
EURO 34,9689
ALTIN 2.510,39
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

BlackBerry KEY2 LE ortaya çıktı!

11.08.2018
A+
A-

Deyim yerindeyse akıllı telefon devrimi yaşanmadan önce pazarın en iddialı oyuncularından birisi olan BlackBerry, Android ve iOS sonrasında kendi işletim sisteminden vazgeçmek zorunda kaldı.

Android ile yeniden canlanmaya çalışan BlackBerry, tamamen ekranlara sahip modellerin konuşulduğu şu günlerde QWERTY klavyeden hala vazgeçmiş değil. Kendine has kimliğini koruyan BlackBerry, bu defa ise KEY2 LE (Lite Edition) modeliyle gündemde geldi.

Sızdırılan basın görseline göre KEY2 ile büyük farklılıkları bulunmayan KEY2 LE, Snapdragon 636 işlemciden gücünü alacak. 4 GB RAM’ın kullanılacağı modelde 32 ve 64 GB dahili depolama birimi yer alacak.

13 Megapiksel ve 5 Megapiksellik çift lensli kameranın kullanıldığı modelin ön tarafında ise 24 Megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor. 3000 mAh bataryadan gücünü alacak olan BlackBerry KEY2 LE, yine boşluk tuşuna entegre edilen bir parmak izi okuyucuya sahip olacak.

USB Type-C girişine yer verilen model 150.25 x 71.8 x 8.35 mm boyutlarında ve 156 gram ağırlığında olacağı iddia ediliyor. Android 8.1 Oreo ile çalışacak olan modelin tanıtım tarihi ve fiyat bilgisi ise şu an için bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.