DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Xperia XZ Premium Android Pie ile nasıl çalışıyor?

13.09.2018
A+
A-

Bugün ise, Android Pie‘nin Xperia XZ modelinde nasıl çalıştığına dair, performans testi yapıldı. Yapılan performans testinin ardından ortaya çıkan sonuçla ile birlikte cihazın, yeni güncellemeyle birlikte sergilediği performans gözler önüne serildi.

Geekbench testinin sonuçlarına göre Xperia XZ Premium modelinin yeni güncellemeye hazır olmadığını görmekteyiz. Snapdragon 835 işlemcisinden güç alan Xperia XZ3 Premium, Android Pie güncellemesi ile birlikte yayınlanan önceki Geekbench sonuçlarına göre biraz daha düşük puan aldığının da altını özellikle çizelim.

Daha önceden Snapdragon 835 işlemcisi ile birlikte XZ Premium modeli tek çekirdek testinden 1900 puan almıştı. Şimdi ise bu rakamın yeni güncelleme ile birlikte 1247 puana düştüğünü görmekteyiz.

Çok çekirdek testinde ise Xperia XZ Premium modeli, 6115 puan aldığını görülüyor. Ancak ilerleyen günlerde yayınlanacak olan sistem güncellemeleriyle birlikte Xperia XZ Premium Android Pie güncellemesine daha uyumlu hale getirilmesi bekleniyor.

Yapılacak performans iyileştirmeleriyle birlikte, XZ modeli daha stabil bir performans sergileyeceğinin de altını çizelim. Aşağıdan Xperia XZ Premium için hazırlamış olduğumuz inceleme videosunu izleyebilirsiniz.

Xperia XZ Premium teknik özellikleri

Ekran: 5.5 inç 4K HDR IPS LCD – Corning Gorilla Glass 5

İşlemci: Snapdragon 835

GPU: Adreno 540

RAM: 4 GB

Kamera: 19 MP Motion Eye, F/2.0, EIS arka kamera, 13 MP ön

Depolama: 64 GB + microSD kart desteği

Batarya: 3230 mAh

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.