DOLAR 32,3448
EURO 34,8564
ALTIN 2.387,48
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Bitcoin Halving Sonrası Kripto Piyasasında Durum

Bitcoin halving sonrası kripto piyasasında neler oluyor? Analizler, fiyatlar ve yatırım fırsatları! Güncel durumu öğrenmek için tıklayın.

22.04.2024
A+
A-

Bitcoin halving etkinliğinden sonra kripto piyasasında bir yön arayışı devam ediyor. Bu ortamda analistler ve uzmanlar tarihsel perspektiften bakarak veya göstergeleri okuyarak bazı ipuçları bulmaya çalışıyor.

Jason Pizzino’nun Analizi

Jason Pizzino'nun Analizi

Popüler piyasa analisti Jason Pizzino, halving sonrası manzarayı değerlendirdi. Analist, mevcut durumda Bitcoin ve kripto paraların arkasındaki itici güçleri araştırdı. Bu bağlamda analist, lider altcoin rakipleri Solana (SOL) ve Cardano (ADA Coin) üzerinde de durdu. Sonuç olarak Pizzino, ADA Coin için umutlu olmasa da 4 altcoin için olumlu konuştu.

Jason Pizzino’nun Öne Çıkardığı Altcoin’ler

Jason Pizzino'nun Öne Çıkardığı Altcoin'ler

  • Solana (SOL): Analist, Solana’yı güçlü performansı ve teknik göstergeleri nedeniyle dikkate değer buluyor. Pizzino, diğer kripto paralara kıyasla SOL’un ortalamanın üzerindeki performansına dikkat çekiyor.
  • Pendle (PENDLE): Jason Pizzino, Pendle’da umut verici büyüme belirtileri görüyor. Analist, Solana’ya benzer şekilde, Pendle’ın da daha yüksek salınım düşükleri sergilediğini söylüyor.
  • Casper (CSPR): Casper, oldukça yeni bir altcoin projesi. Buna rağmen analist, Casper’in piyasadaki dalgalanmaların ortasında yerini koruduğunu söylüyor.
  • Fetch.ai (FET): Analist, Fetch.ai’yi güçlü temellere sahip bir altcoin olarak ele alıyor. Bununla birlikte, spekülasyona konu olabileceğini de belirtiyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.