DOLAR 32,3781
EURO 34,7468
ALTIN 2.407,27
BIST 10.087,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Bir televizyon Android olunca neler değişiyor? (Video) Philips zeki televizyon özellikleri aralarında bulunan Android televizyonların özellikleri neler sizler…

23.05.2020
A+
A-

Zeki bir televizyon satın almanız ile beraber evinizde olacak şansın dönmesi neler? Bir televizyonun işletim sistemine sahip olması ile beraber size sunulan özgürlükler neler? Kullanıcıların çoğu soruya yanıt bulabileceği neşeli bir video ile karşınızdayız. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Android işletim sistemine sahip bir televizyonun avantajları neler?

Televizyonunuzun zeki bir televizyona olması birçok özelliği televizyonunuza kazandırsa bile her zeki televizyon sizlere sınırsız bir hür sunmuyor. Philips’in Android işletim sistemine sahip zeki televizyonları ile beraber Android dünyasına adım atmanız muhtemel. Android işletim sistemine sahip zeki telefonlarda olduğu gibi, bir uygulama marketine sahip olan televizyonunuza birçok tatbik indirebiliyorsunuz. Müzik dinlemek için Spotify, Dezeer gibi uygulamaların yanı sıra film ve dizi gibi içerikleri izlemek için FilmBox, Netflix gibi çoğu uygulamaya da sahip olabilirsiniz. Android markete sahip olan televizyonunuz ile beraber sizlere burada sıralayamacağımız kadar uygulama sizlerin kullanımına sunulmuş oluyor. Android televizyonların özgürlüğü yalnızca uygulamalar tarafında bitmiyor. Bahsettiğimiz bu uygulamaları telefonunuz ile de yoklama edebiliyorsunuz. Telefonunuzdan veya bilgisayardan Spotify’dan dinlediğiniz bir müziği yada YouTube’tan izlediğiniz bir ShiftDelete.Net videosunu tek tuş ile televizyonunuzdan izlemeye devam edebiliyorsunuz. Videomuzda bahsettiğimiz gibi birçok bağlantı özelliği sizlere sunulmuş oluyor. Yazımızda son bahsedeceğimiz nitelik de güncelleme olacak. sık sık güncellenen uygulamalar ile deneyim konusunda her seferinde daha iyi bir yerde olabileceğiniz Philips Android televizyonları sizlere tavsiye ediyoruz. Televizyonlar hakkında daha fazla data için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.

Videomuzda daha pozitif detaydan sözlü olarak bahsettik. Videomuzu izledikten sonra fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı ihmalkârlık etmeyin. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.