DOLAR 32,4480
EURO 34,7443
ALTIN 2.437,76
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bir Kaşığı Boğaz Ağrısı ve Öksürüğü Bitiriyor

23.06.2020
A+
A-

İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde vücuda sağlık kazandıran, boğaz ağrısı ve öksürüğü çare olan yöntemleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

AYVA VE LİMONUNUN BÜYÜK BULUŞMASI

Ayva ve limonun gücünü birleştirerek boğaz enfeksiyonlarına karşısında koruma sağlayabilirsiniz. Bunun için dilimlediğiniz ayvanın üzerine limon sıkın ve üzerine 1 tatlı kaşığı dek da bal döküp hafifçe ezin.

Her sabahleyin ya da akşam tüketebileceğiniz bu karışım; boğaz enfeksiyonlarına karşı koruma sağladığı gibi hastalıkları daha kolay atlatmanıza da muavin olur.

MİKROPLARIN KIRILMASINI SAĞLIYOR

İçeriğinde C vitamini, bakır, demir, potasyum ve magnezyum bulunan ayva, boğaz enfeksiyonlarına karşı koruma sağlayarak, antiseptik yani mikrop kıran bir özelliğe sahiptir.

Limon ise kuvvetli bir C vitamini kaynağıdır ve keza doğal bir antibiyotiktir. İçeriğindeki sitrik asit ile boğazın alkalize olmasını sağlar.

ZENCEFİLDEN FAYDALANANIN

Tüm bunların yanı sıra boğaz ağrısını devretmek için 1 tatlı kaşığı balın içerisine rendelenmiş taze zencefil ekleyip ayrıntılarıyla karıştırın ve tüketin. Faydasına inanamayacaksınız!

SOĞAN VE SARIMSAKSIZ OLMAZ!

İçeriğinde yer alan allisin ile doğal antibiyotik olan soğan ve sarımsak bilhassa kış aylarının vazgeçilmez besinleri arasında yer alır. Soğan ve sarımsak, vücuttaki sümük dokusunun hava yollarından atılmasını karşılayan sülfür bileşenleri içermektedir.

İki orta irtifa soğanın kabuklarını temizledikten sonradan ikiye bölüp bir gün boyunca suda bekletin. Ertesi gün soğan suyunu içerek boğaz ağrınızı ve öksürük şikayetlerinizi hafifletebilirsiniz.

bununla birlikte sarımsak da ayrıca pişmiş hali ile keza de çiğ olarak boğaz enfeksiyonlarına karşısında son derece etkilidir. böylece pişirdiğiniz her yemeğin içerisine sarımsak ekleyebilirsiniz.

İLİşKİLİ HABERLER Boğaz Ağrısı Korona Belirtisi mi?

Boğaz Ağrısı Korona Belirtisi mi?

Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir?

Boğaz Ağrısına Ne İyi Kazanç?

Faranjit Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir?

Boğaz Iltihabı Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir?

Boğaz Ağrısı Sebepleri Nelerdir? Boğaz Ağrısı Belirtileri ve Tedavi Yöntemi

Boğaz Ağrısı Sebepleri Nelerdir? Boğaz Ağrısı Belirtileri ve Tedavi Yöntemi

İLİşKİLİ GALERİLER Boğaz Ağrısıyla Doktora Giden Kadının Yaşadıkları

Boğaz Ağrısıyla Doktora Dışarı Giden Kadının Yaşadıkları

Boğaz Ağrısını Hafifletecek Gıdalar

Boğaz Ağrısını Hafifletecek Gıdalar

Boğaz Ağrısı Nedir? Nasıl Oluşur?

Boğaz Ağrısı Nedir? Nasıl Oluşur?

Boğaz Ağrısını Anında Kesiyor!

Boğaz Ağrısını Hemencecik Kesiyor!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.