DOLAR 32,1925
EURO 34,9740
ALTIN 2.512,69
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

BİM’de satılan elektrikli bisiklet ile gezdik!

13.09.2019
A+
A-

3.195 TL fiyat etiketine sahip olan Volta VSM elektrikli bisiklet, hem şık, hem kaliteli hem de işlevsel bir tasarıma sahip. Gidon üzerinde yer alan 4 kademeli göstergede pil seviyesi ve farın yanıp yanmadığını görebiliyorsunuz. Ayrıca Angel Eye LED far ile desteklenen Volta VSM, gece güzel bir aydınlatma performansı sunuyor..

Şimdi dilerseniz Volta VSM Elektrikli Bisiklet inceleme videomuzla sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Alüminyum fren kolları, kendinden çok daha pahalı motosikletlerde bile kullanılmayan alüminyum alaşım jant gibi detaylarla öne çıkan elektrikli bisiklet, ayrıca arka tarafta yüzde 95 uyum seviyesine ulaşan bir çanta yerine sahip. Böylece öndeki sepete ek olarak, arkaya da çanta takabiliyorsunuz.

Hız limiti aktifken 12 km, hız limiti aktif değilken 25 km hıza ulaşabilen VSM, 6 – 8 saat arası şarj süresine sahip. 220 Watt gücündeki motor, gücünü 4 adet 12 volt 14 amper bataryadan alıyor. Bu bataryaları çıkartıp, evde de şarj edebiliyorsunuz. 100 kg taşıma kapasitesine sahip olan elektrikli bisiklet, taşıma kapasitesi seviyesinde yükle rahatlıkla rampaları çıkabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.