DOLAR 32,5752
EURO 35,0138
ALTIN 2.432,68
BIST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bakan Selçuk: ‘EBA TV yaz okulu yayınlarıyla devam edecek’

28.06.2020
A+
A-

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaklaşık üç aydır evlerde olduklarını ve yeni sokağa çıkmaya, hayata karışmaya başladıklarını belirterek, “Muhakkak tedbirlerimizi elden bırakmadan, virüsün halen aramızda olduğunu aklımızdan çıkarmadan yeni normale ahenk sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Yaşanan dönemin zorunlu ve bunaltıcı bir dönem olduğunu, ama bir hoca olarak geçirdikleri sürecin zor olduğu dek mükemmel öğretici olduğunu da kaydeden Bakan Selçuk, “Mesela bizler, Milli Eğitim Bakanlığı olarak dünyanın örnek gösterdiği bir hızda uzakta eğitim araçlarımızı ve içeriklerimizi oluşturarak siz değerli izleyicilerimizin karşısına çıktık” diye konuştu.

İzleyicilerden gelen EBA TV yayınlarının devam etmesi isteğini değerlendirdiklerini ve EBA TV’nin yaz okulu yayınlarıyla devam edeceğini açıklayan Bakan Selçuk, şu ifadeleri kullandı:

“Yaz okulu, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için neşeli ve öğretici içerikler sunuyor. Okullarımızda oluşturduğumuz Tasarım Beceri Atölyelerini yaz kuşaklarımızda ekrana taşıyoruz; bilim, teknoloji, sanat, kültür, spor ve yaşam becerileri gibi farklı alanlarda varlıklı programlarımızı takip edebilirsiniz. Keza ailelerimiz için hazırladığımız ‘Bizden’ aile kuşağı da özel konu ve konuklarıyla sizlerle olacak. EBA TV kanallarında öğretmenlerimiz için hazırladığımız ‘Öğretmenler Odası’ programını da özellikle hoca meslektaşlarımın seyretmesini öneririm. Neşeli bir yaz geçirmeniz dileğiyle, sağlıkla kalın.”

Mevlüt Hasgül
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.