DOLAR 32,4978
EURO 34,8187
ALTIN 2.484,72
BIST 9.551,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Avengers Yönetmenlerinden Marvel Hayranlarının Kanını Donduracak İtiraf: Gerçek ‘Endgame’ Bambaşkaymış…

04.08.2022
A+
A-

Endgame ile sona eren Avengers arkı, yapılan yeni açıklamalarla her geçen gün gündeme gelmeye devam ediyor. Serinin yönetmenleri Russo kardeşler, geçtiğimiz günlerde yapımcı Jon Favreau’nun Tony Stark’ın ölümüne karşı çıktığını paylaşmıştı. Bugün, Russo kardeşlerden daha da çarpıcı bir açıklama geldi.

Happy Sad Confused podcastine katılan kardeşler, Marvel Başkanı Kevin Feige’nin Endgame için sadece Iron Man’in öldürülmesinden de öteye geçen bir hedefe sahip olduğunu paylaştı. Feige’nin bu teklifini geri çevirdiklerini söyleyen Russo kardeşler, Feige’nin teklifinin Avengers’ın orijinal 6 kahramanın öldürülmesi olduğunu açıkladı.

Sadece Iron Man değil, 6 ana karakter öldürülebilirdi:

avengers

Avengers ve Thanos arasındaki savaş hakkında konuşan Joe Russo, Infinity War’ın ardından hayranların her an her karakterin ölebileceğine inanmalarını istediğini açıkladı. Russo, bu konuda Feige’nin teklifinin tüm orijinal Avengers üyelerinin öldürülmesi olduğunu paylaştı. Russo, bu teklifi neden reddettiklerini de şu şekilde anlattı:

“Kevin aslında tüm OG’leri ortadan kaldıran bir teklifle geldi. Çok agresif olduğunu ve seyircinin bunu algılayamadığını düşündük ve aslında, film boyunca fedakârlık yapmak için bir veya iki karakter seçmek film boyunca aksiyonun durabileceği ve duygusal arınma yaşayabileceğiniz ve ardından anlatıya devam edip ardından daha fazla duygusal arınma ekleyebileceğiniz anlar yaşatabilir.”

Feige’nin öldürmeyi düşündüğü orijinal Avengers altılısı Iron Man, Thor, Black Widow, Captain America, Hulk ve Hawkeye’dan oluşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.