DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti Haftanın ikinci gününde teknoloji haberleri ile hız kesmeden devam ediyoruz. Gündemi kaçırmayın! Bu …

08.04.2020
A+
A-

Huawei OLED TV özellikleri ortaya çıktı. Yakın zamanda piyasaya sunulması beklenen Huawei akıllı televizyonun özellikleri belli oldu.

iPhone 12 ekran boyutları sızdırıldı

Apple denildiğinde son günlerde akıllara iPhone 9 / SE 2 geliyor olsa da, Eylül ayında tanıtılacak iPhone 12 serisinin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Google beklenen güncellemeyi sonunda verdi

Google’ın kendi akıllı telefon modeli Pixel 4 yüz tanıma sorunu ile gündemdeydi. Yeni gelen Pixel 4 güncelleme sayesinde bu sorun ile beraber diğer şikayetçi olunan konular da çözüme kavuşturuldu.

WhatsApp’tan mesajlara yeni sınırlama!

Corona virüs salgınıyla birlikte artan yanlış ve teyit edilmemiş bilgiler aynı zamanda pek çok kişi tarafından bilinçsizce paylaşılıyor. WhatsApp, bugün mesajların iletilmesine yeni sınırlar getireceğini bildirdi.

PlayStation 4 fiyatları hakkında açıklama geldi!

Uzun zamandır tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgını teknoloji sektörünü ciddi bir şekilde etkilemiş durumda. Son zamanlarda bize en çok sorulan sorulardan bir tanesi de PlayStation 4 fiyatları neden yükseldi sorusu.

192 Megapiksel kameralı telefonlar geliyor!

Akıllı telefon üreticileri cihazlarında 48 Megapiksel, 64 Megapiksel ve hatta 108 Megapiksel kameralar sunduğundan beri Megapiksel savaşları iyice kızıştı. Ancak markaların bu çözünürlüklerden memnun olmadığı anlaşılıyor. Şimdi ise yeni iddialar 192 Megapiksel kameralı telefonlar için ilk sinyalleri verdi.

Huawei Mate Xs’in dudak uçuklatan Türkiye fiyatı!

Geçen yıl Şubat ayında ilk katlanabilir telefonu Mate X’i tanıtan Huawei, Galaxy Fold‘daki sorunlar nedeniyle aynı kaderi paylaşmamak için cihazı uzun bir süre piyasaya sürmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında ise daha güçlü bir donanıma sahip olan Mate Xs’i tanıttı. İki ayın ardından Huawei Mate Xs Türkiye fiyatı belli oldu.

Android Facebook’a yeni bir özellik geliyor

Android‘de yer alan Facebook uygulaması yıllar boyunca çeşitli değişiklikler gördü. Şirket uygulamayı biraz daha akıcı hale getirmek için kullanıcı arayüzüne yeni güncellemeleri getirmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy ekran tasarımı değişebilir

Samsung Galaxy serisi ile bugün dünyanın en çok akıllı telefon satan markası durumunda. Bu başarılı seride sürekli olarak inovatif yeniliklere giden Samsung, şimdi de Galaxy ekran tasarımı için yeni adımlar atıyor gibi görünüyor.

755 beygirlik McLaren 765LT fiyatı ile dudak uçuklattı!

McLaren 765LT fiyatı sonunda açıklandı. İngiliz süper otomobil üreticisi McLaren, 720S’i temel alarak ürettiği “Longtail” modelini 755 beygir güç üretebilen bir V8 ünite ile tanıttı. İşte karşınızda McLaren 765LT fiyatı ve özellikleri.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.