DOLAR 32,5641
EURO 34,7079
ALTIN 2.410,34
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Audi yeni veri davet sistemini tanıtacak: MIB 3 Audi data ağırlama sistemine yeni güncelleme gelecek. MIB 3 adı bahşedilen sistem ile Audi müşterilerine…

13.05.2020
A+
A-

MIB 3 olarak adlandırılan data ziyafet sisteminde görünümde herhangi bir değişiklik olmayacak. Ekran temelde benzer görünecek, fakat Audi’nin bir önceki sistemine oranla on kat daha süratli olacak. Zaten Audi, ekranı tuşlardan bağımsız hale getirip en ince ayrıntısına kadar dokunmatik ayla getirdiğinde en büyük değişikliği yapmıştı. Şu an için yokluğunu hissettirmeyecek olan on kat hızlandırmanın yanında çoğu yeni özellik de gelecek MIB 3 sistemiyle.

MIB 3 bilgi ziyafet sisteminin şayet de en dikkat çeken özelliklerinden biri, kapsama açık havada olsanız bile yerel radyoları dinlemeye devam edebileceksiniz. Yeni Audi sistemi, radyo yayınlarında internetten takviye almaya çalışacak. Bu sistemi uygulayabilmek için de arabaya data akışını sağlaması gerekiyor. Bu da Audi Connect Prime veya Plus aboneliğine sahip olmanız gerektiği anlamına geliyor.

Audi’nin şu lahza mevcut bilgi eğlence sistemi Linux tabanlı bir işletim sistemine sahip ve sesli kontrolü destekliyor. Audi, yeni güncellemede otomobilinize sesli komut verebilmeniz üzerinde de çalışıyor.

MIB 3 bulunan araçlarda, önceki uygulamalardan daha güçlü olan ve derhal sekiz cihaza dek bağlantı sunan bir vasıta içi Wi-Fi erişim noktası bulunacak. Audi, giriş WiFi paketinin, ses akışı ve uzakta alıştırma uygulamaları için optimize edildiğini, Audi connect Plus müşterileri için 1 Gbps LTE Advanced Pro modem yoluyla tam süratli, sınırsız Wi-Fi’ye eriştim imkanı olduğu da uyarı çeken özellikler arasında.

Veri eğlence sistemi güncellemesiyle birlikte Audi bu yıl teknoloji tabanlı birkaç değişiklik daha yapmayı daha planlıyor. Amazon Alexa destekli yeni veri davet sistemi birincil kere 2021 Audi A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7, Q8 ve e-tron modellerine gelecek.

Dağıtılmış yeni özellikler ve üyelikler hakkında henüz bir fiyat belirlenmemiş. Fakat bu yılın ikinci yarısından itibaren 2021 Audi modellerine güncellemeler gelmeye başlayacağı bilgisi Audi kadar doğrulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.