DOLAR 32,2777
EURO 34,7555
ALTIN 2.392,09
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kripto Piyasalarında Yükseliş: Dogecoin ve Altcoin’lerde Büyük Ralli Bekleniyor

Kripto piyasalarında heyecanlı günler! Dogecoin ve diğer altcoin’lerde büyük bir ralli bekleniyor. Yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar kapıda olabilir.

24.04.2024
A+
A-

Dogecoin için Büyük Ralli Yolda

Dogecoin için Büyük Ralli Yolda

Kripto para piyasası şu an nötr bir seyir izliyor ve yatırımcılar yeni fırsatlar arıyor. Analistlere göre, popüler meme coin Dogecoin önemli bir ralli için hazırlanıyor. Kripto piyasalarını yakından takip eden analistlere göre, Dogecoin geçmiş boğa döngülerine benzer şekilde ilerliyor ve 1 dolar seviyesine doğru bir yükseliş yaşayabilir. Analist Ali Martinez, Dogecoin’in teknik analizine dayanarak bu görüşü destekliyor. Martinez’e göre Dogecoin, 0,1618 dolardan işlem görüyor ve 1 dolara ulaşması durumunda %538’lik bir potansiyel yükseliş gösterebilir. Ayrıca, TD Sequential Göstergesi de Dogecoin için günlük grafikte boğa sinyali verdiğine işaret ediyor.

Kripto Piyasalarında Yükseliş: Dogecoin ve Altcoin'lerde Büyük Ralli Bekleniyor

Altcoin’lerde Güçlü Boğa Sinyalleri

Altcoin'lerde Güçlü Boğa Sinyalleri

Analist Ali Martinez, Saga (SAGA) ve Tensor (TNSR) adlı iki altcoin için de güçlü boğa sinyalleri olduğunu belirtiyor. Saga’nın dört saatlik grafikte TD Sequential göstergesinden aldığı al sinyaliyle 5,39 dolara hatta 6,83 dolara kadar yükselebileceği öngörülüyor. Şu anda 4,15 dolardan işlem gören Saga, haftalık bazda %6 artış kaydetmiş durumda. Bir diğer altcoin olan Tensor ise 1,10 dolar seviyesindeki direncini kırmak üzere ve 1,30 dolar ile 1,52 dolar seviyelerine doğru yükselebileceği düşünülüyor. TNSR şu anda günlük bazda %1,2 kazançla 1,17 dolardan işlem görüyor ve haftalık bazda %40 artış göstermiş durumda.

Kripto Piyasalarında Yükseliş: Dogecoin ve Altcoin'lerde Büyük Ralli Bekleniyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.