DOLAR 32,1855
EURO 34,9458
ALTIN 2.504,78
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Redmi Note 8 Pro sahiplerine müjdeli haber! Xiaomi Redmi Note 8 Pro, MIUI 12 güncellemesi aldı. Uzun zamandır beklenen güncelleme sayesinde birçok…

24.07.2020
A+
A-

Kullanıcılar için yayınlanan güncellemede ilk olarak sistem arayüzünde değişiklikler yapıldığı belirtiliyor. Her tür içerik ve dili desteklediği belirtilen tasarımın yer aldığı ve içerik yapısının geliştirildiği aktarıldı. Bununla birlikte MIUI 12 için titiz geliştirilmiş gizlilik koruma testinden geçen ilk Android tabanlı işletim sistemi olduğu aktarıldı. Artık paylaşılan ögelerle birlikte hangi ek verilerin paylaşılabileceği kontrol edilebilecek.

Kullanıcılar yeni kontrol merkezini kullanmaya başlayacak. Bu kontrol merkezine erişmek için ekranın sağ üst kısmından aşağıda kaydırmak gerekecek. Bununla birlikte animasyonlu simgeler de kullanıcıların karşısına çıkacak. Yenilenen fiziksel tabanlı animasyon motoru cihazın görünümünde değişiklik sağlayacak. Hareketli pencere teknolojisi sayesinde de ekran değiştirme konusunda kullanıcılara yardımcı olacak.

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesi içinde Android Güvenlik Yaması Haziran 2020 olarak güncellendi. Bunun sayesinde sistem güvenliği artırılmış oldu.

Ana ekranda ise yeni uygulama çekmecesi konumlandırıldı. Böylelikle ana ekranın daha düzenli tutulabileceği, uygulamaların kategorize edileceği belirtildi.

Ayarlar kısmında “Basit mod” özelliği geldi. Bu özellik sayesinde gerekli özelliklerin kullanıcıların karşısına çıkarıldığı belirtiliyor. Notlar için de yeni tasarım ve klasör özellikleriyle kullanıcıların kullanımına sunuldu.

Güncellemeyi indirmek isteyen kullanıcılar Ayarlar > Telefon hakkında > sistem güncelleme kısmına giderek cihazlarını MIUI 12 sürümüne yükseltebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.