DOLAR 32,2014
EURO 35,0523
ALTIN 2.472,97
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Asus yeni oyuncu monitörünü tanıttı! Monitörler, oyuncular için önemli hale gelmeye başladı. Bu kapsamda, Asus TUF Gaming VG27VQ modeli ve…

13.07.2020
A+
A-

VG27VQ model monitör, 27 inç büyüklüğündeki 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir panele sahip. Bu panel, 165 Hz tazeleme hızıyla birlikte 1 ms tepki süresini bir arada sunabiliyor. VA panel ile gelen moniyör, FreeSync Premium desteğine sahip. Resmi olmasa da, büyük ihtimalle VG24VQ modelinde olduğu gibi G-Sync desteği de kullanılabilecektir.

Asus TUF Gaming VG27VQ özellikleri arasında en dikkat çeken detaylardan birisi ise, 1500R kavise sahip olması. Kavisli monitörler bazı kişiler tarafından tercih edilmese de, piyasanın çoğunluğu benimsemiş durumda. 3000: 1 kontrast oranına sahip monitör, 400 cd / m² maksimum parlaklığa sahip.

Bağlantı tarafında ise üç farklı girişe yer verilmiş. Bunlar sırasıyla DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 ve Dual-Link DVI olarak belirtilmiş. Monitörde, ek olarak bir adet ses girişine ve 3.5mm kulaklık girişine yer verilmiş.

Ergonomi tarafında da eğim, döndürme ve yükseklik ayarı sunan monitör, 100 X 100 VESA desteğine sahip. Ürünün fiyatı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmamış durumda.

Asus’un kendi yazılımlarına geldiğimiz zaman, bulanıklığı azaltan ELMB teknolojisine yer verilmiş. Bunun yanında Shadow Boost ve düşük profil mavi ışık modları da kullanıcıya sunulmuş durumda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.