DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Assassin’s Creed Valhalla’dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

30.10.2020
A+
A-

Ubisoft’un en çok satan oyun serilerinden Assassin’s Creed’in bu yıl içerisinde Valhalla adında yeni bir oyunla geri döneceğini geçtiğimiz aylarda öğrenmiştik. Şimdiye dek oyuna dair birçok tanıtım videosu ve oynanış videosu yayınlayan geliştirici firma, oyunun çıkmasına sayılı günler kala yeni bir TV reklamı yayınladı.

CGI tekniği kullanılarak oluşturulan 1,5 dakika uzunluğundaki sinematik fragman, Eivor önderliğindeki Viking birliklerinin Kuzey Denizi üzerinden İngiltere topraklarına düzenlediği bir baskını gösteriyor. Yayınlanan bu videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Assasin’s Creed Valhalla – Sinematik Fragman

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma türündeki açık dünya oyunu Assassin’s Creed Valhalla, temel olarak Vikingleri konu alan bir hikâye üzerine kurulu. MS 9. yüzyılda geçen hikâyede, efsane bir Viking savaşçısı olan Eivor olarak İngiltere krallıklarına akınlar düzenleyecek, acımasız savaşlara katılacak ve topraklarımızı genişletmeye çalışacağız.

Etkileyici görseller, Vikingleri konu alan bir hikâye ve nefes kesen açık dünya atmosferiyle donatılmış Assassin’s Creed Valhalla; 10 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X / S, Xbox One, PC, Google Stadia ve Amazon Luna için çıkış yapacak. Oyunun PC tarafındaki dağıtıcılığını ise Epic Games üstleniyor.

Assassin’s Creed Valhalla fiyatı:

Assassin's Creed Valhalla

Konsol platformlarında farklı fiyatlarla ön siparişte olan Assassin’s Creed Valhalla’nın Standart sürümü Epic Games üzerinde 269 TL’den satışa sunuluyor. Ana oyuna ek olarak Sezon Kartı’nın da oyunculara sunulduğu Gold Edition 449 TL’den, Sezon Kartı ve Ultimate Paket’in yer aldığı Ultimate Edition ise 495 TL’den ön sipariş edilebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.