DOLAR 32,3615
EURO 34,7672
ALTIN 2.396,20
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Arthur Hayes’un USDe İçin Risk Radar Grafiği Paylaşımı ve Ethena’nın Durumu

Kripto para borsası BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes’un USDC için risk radar grafiğini paylaştığı ve Ethena’nın güncel durumunu ele aldığı içeriği keşfedin.

14.04.2024
A+
A-

Arthur Hayes’un USDe İçin Risk Radar Grafiği Paylaşımı

Arthur Hayes'un USDe İçin Risk Radar Grafiği Paylaşımı

BitMEX kurucusu Arthur Hayes, Ethena’nın USDe’si için bir risk radar grafiğini paylaştı. Bu grafik USDe Peg Monitor, sUSDe fiyat performansı ve USDe DEX likiditesi gibi önemli ölçümleri içeriyor.

Endişelerin Kaynağı ve Ethena’nın Durumu

Ethena’nın stakerlar için yüzde 37’lik bir getiri sunması nedeniyle USDe’nin sürdürülebilirliğine ilişkin endişeler var. Bu çaba, altcoin projesine ilişkin bu endişelerin arttığı bir dönemde geldi. Ethena’nın stratejisi, spot ve vadeli işlem piyasaları arasındaki fiyat farklarından yararlanmayı içeriyor. Özellikle token fiyatlarının yükseldiği ve fonlama oranlarının arttığı bir ortamda kazançlı olduğunu kanıtlıyor.

USDe’nin değeri Şubat sonunda 350 milyon doların altındayken %400’ün üzerinde bir artışla 2,39 milyar doların üzerine çıktı. Ethena yalnızca Mart ayında 25 milyon doları aşan etkileyici bir gelir elde etti.

Ki Young Ju gibi sektör uzmanları, Ethena’nın stratejisinin bir boğa piyasasında ayakta kalabileceğini söylüyor. Ancak bir ayı piyasasında istikrarından emin olmadıkları yönündeki endişelerini dile getiriyorlar. Bu şüphecilik, cazip oranları daha sonra 2022’de çöküşüne yol açan Terra Luna’nın UST’si ile karşılaştırmalar arasında ortaya çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.