DOLAR 32,2437
EURO 34,7605
ALTIN 2.414,70
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Apple’ın bu ay piyasaya sürmesi beklenen ürünleri

05.03.2020
A+
A-

iPhone 9 ya da iPhone SE 2

Apple’ın yeni ürünleri hakkında birçok sızıntı ve söylenti ortaya çıkmış olsa da güvenilir kaynaklardan gelen bilgiler gerçekten önemli. Bu noktada değerlendirilmesi gereken iPhone 9 veya bir diğer adıyla iPhone SE 2 birçok kişinin en çok beklediği Apple ürünü. 31 Mart tarihinde karşımıza çıkacağı düşünülen bu uygun fiyatlı iPhone modelinin çıkış tarihi de virüs nedeniyle ertelenebilir.

Apple’ın üretim tesislerinde durumun çok iyi olmadığı ve telefonların kamera lenslerinin üretiminde bile sıkıntıların yaşandığı ortaya çıkıyor. Bununla birlikte iPhone 9 ya da iPhone SE 2 modelinin karşımıza çıkma tarihi ertelenebilir. Yine de bu noktada resmi bir açıklamanın yapılmamış olması 31 Mart tarihinde bu model ile karşılaşacağımızı gösteriyor olabilir.

Telefonun beklenen özellikleri ise kısaca şu şekilde: Tasarım olarak iPhone 8 görünümüne sahip olacak telefonun, yeni bir işlemci olan A13 ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Ekran tarafında Touch ID, 4.7 inç LCD ekran büyüklüğü bekleniyor. Bunun yanında depolama seçenekleri ise 64 GB ve 128 GB olarak sunulacak.

MacBook Pro

Şirketin en sevilen serisi olan Pro serisi premium deneyim sunması açısından oldukça rağbet görüyor. Apple uzun bir zaman önce 16 inçlik MacBook Pro’yu piyasaya sürdü. Bunun küçük boyutlu versiyonu olan 13 inç ise henüz bir değişim görmedi. Bu ay yenilenen bir tasarım ile tekrar görmeyi düşündüğümüz MacBook Pro 13 inçlik versiyonu bizi şaşırtabilir.

2020 iPad Pro kılıfları sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın Mart ayı lansmanında tanıtılması beklenen ürünleri sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise isabetli sızıntılarıyla tanınan Ben Geskin tarafından 2020 iPad Pro kılıfları sızdırıldı!

iPad Pro

iPhone‘un ötesinde, Apple‘ın bu ay bazı yeni iPad Pro modellerini piyasaya sürdüğünü görme şansımız da var. Bazı raporlara göre, Apple’ın 2020 iPad Pro‘sunda, Apple’ın iPhone 12 modelinde yer alan bir kamera teknolojisini de dahil edebileceği aktarılıyor. Bu ise ‘’ Time of Flight’’ olarak adlandırılan yani ToF kamera olarak karşımıza çıkıyor. Mart ayı sonları nisan ayının ise başları gibi karşımıza çıkabilecek yeni iPad Pro heyecanlandırıyor.

Powerbeats 4

Apple’ın yeni kulak üstü kulaklık patenti ortaya çıkmıştı. Yine de Apple Beats ile olan birlikteliğini devam ettiriyor. iOS 13.3.1 sürümünde yer alan bazı gizli dosyalar Apple’ın yeni bir kablosuz kulaklık özelliği gösteren Powerbeats 4 tasarımı üzerinde çalıştığını düşündürüyor. Söz konusu söylentiye göre, bu ürün Apple’ın AirPods Pro’sunda bulunan bazı özellikleri de içerecek.

Yeni Apple TV

Apple TV için yenilenmesi düşünülen birkaç bazı özellik bulunuyor. Bunun yanında yeni bir TVOS beta sürümünde yeni Apple TV donanımına referanslar da yer alıyor.

Apple’ın iPhone’dan daha fazla satan ürünü

Apple’ın çıkaracağı her yeni cihaz kullanıcılar tarafından heyecanla bekleniyor. Buna ek olarak Apple’ın en çok satan ürünü hangisi? Bu sorunun cevabı ilginç bir şekilde cevaplanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.