DOLAR 32,3415
EURO 34,7857
ALTIN 2.390,02
BIST 10.250,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Apple Silicon kullanılacak ilk Mac modelleri belli oldu WWDC 2020’de duyurulan Apple Silicon için ilk Mac modelleri ortaya çıktı. Firma yeni sistemi kullanıcılara…

11.07.2020
A+
A-

Apple hakkında yaptığı sızıntılarla tanınan Ming-Chi Kuo, yeni donanım sisteminin yer alacağı ilk modelleri duyurdu. Paylaşımına göre bu yıl içinde kullanıcılar bu sistemi kullanmaya başlayacak. İlk gelecek olan modelin, bu yılın son aylarında piyasaya sunulacak olan 13 inç MacBook Pro ve 13 inç MacBook Air olabileceği belirtiliyor. Bu modelle birlikte sistemin kullanıcılara tanıtılması bekleniyor.

Bunun ardından Apple Silicon bulunan Mac modelleri  14 inç MacBook Pro ve 16 inç MacBook Pro olacak. Bu modellerin de önümüzdeki yılın son aylarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Öte yandan yenilenmiş MacBook Pro ve iMac modelinin de bu yıl içinde tanıtılması bekleniyor. Ancak bu modellerde Apple Silicon sisteminin yer almayacağı belirtiliyor.

Diğer bilgilerde ise 16 inç ve 14 inç olan MacBook Pro modellerinin mini-LED özelliğine sahip olacağı ancak bu modellerin 2021’in son aylarında geleceği düşünülüyor. 2020 yılı içinde de 16 – 17 milyon adet MacBook satışının olması beklendiği belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.