DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Apple Music’ten yerli sanatçılara destek! Apple Music harekete geçti ve “Yerli Müzik: Türkiye” isimli bir insiyatif başlattı. Yerli sanatçılara…

13.05.2020
A+
A-

Müzik sektörünün geçirdiği bu zor günlerde, yeni bir insiyatif duyuran Apple Music, bu vesile ile sanatçılara gereklilik duyduğu desteği verecek. Peki, Yerli Müzik: Türkiye nedir?

Bu inisiyatif ile Gözat sekmesinde yerli şarkılardan oluşan çalma listeleri, yeni albüm ve single duyuruları ile Türk sanatçıların başrolde yerini alıyor. Burada; Bedük’ün yakında çıkacak olan Intergalactic albümünden yayınlanan birincil single çalışması, Nilipek’cilt yeni EP mektuplar II ya da Canozan’dan Armut Ağacı albümü ve daha o kadar fazla yeni çıkan çalışmaların yanısıra böylece fazla çalma listesi de bulunuyor.

Apple Music ve Karnaval işbirliği aşağı gerçekleşen yer alan listelere baktığımızda; Pusula listesini, yıldızı yeni parlayan ve köklü yerli sanatçıların en fazla dinlenen şarkılarının kesintisiz güncellendiği Zirvedekiler: Türkiye listesini, alternatif seslerin randevulaşma noktası Zirvedekiler: Türkçe Alternatif listesini, sevdiklerinizle bir arada, rahat doymuş, şen bakımlı zamanlar geçireceğiniz Ailece Birlikte listesinin öne çıktığını görüyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.