DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

5.599 TL’lik Mac Pro tekerleğini kaykaya taktılar Bir YouTuber, 5600TL değerindeki Mac Pro tekerlek kiti ile kaykay yaptı. Tekerleklerin kaykay için kullanıldığı…

13.05.2020
A+
A-

Braille Skateboarding adlı kaykay analiz kanalı, 700 dolar ödeyerek tekerlek kitini satın alıp kaykaya dönüştürmeye çalıştı. Yapılan bu alıştırma ile 5.599 TL fiyatıyla satılan Apple tekerleğinin nasıl bir dayanıklılığa sahip olduğunu görmüş olduk. Tekerleklerin dayanıklılığından yanlamasına bir sorun olmasa da ağırlıkları nedeniyle pek iyi bir sonuç alınamadı.

Elindeki bir kaykayın tekerleklerini gövdesinden ayıran YouTuber, Mac Pro tekerlek kiti parçalarını gövdeye montajlayarak ilk süreci tamamladı. Ardındaki birkaç dayanıklılık testine yan tutulan kaykay, sonunda test aşamasına getirildi. Tekerleklerin belli başlı amacı natürel ama kaykay yapmak yok, dolayısıyla başlıca amacına uygun üretilen tekerlekler öyle başarılı olamadı.

Mac Pro tekerlek kiti ile ortaya çıkan vasıta pratikte başarılı olsa da meslek kullanıma gelince fiilen kötü, zira sürmesi bile zulüm halini alıyor. Böylesine ütopik bir fiyata sahip olan tekerleklerin farklı amaçlarda kullanımını görmüş olduk. Tabii ama kimse bu kiti kaykay yerine getirmek için almayacağından eleştiriye lüzum değil.

5.599 TL gibi bir fiyat ile ortaya çıkandan çok daha başarılı kaykaylar satın alabilirsiniz, gerçi bu deney ile yaklaşık 40.000TL‘den başlayan bilgisayarın nasıl korunduğunu görmüş olduk. Sizin düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.