DOLAR 32,2611
EURO 35,0866
ALTIN 2.468,15
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Apple mağazasına bırakılan kararsız paket şaşırttı! Apple mağazası belirsiz paket ile gündemde. ABD’nin Oregon eyaletindeki bir Apple Store önüne bırakılan…

29.05.2020
A+
A-

Paketin üzerinde “Timmy, arka kapıyı kapat” yazılı bir not bulunurken, bomba yıkım ekipleri tarafından yapılan çözümleme sonucunda içerisinde elma olduğu görüldü. Paketin herhangi bir tehlike taşımadığı görülünce AVM her yerde açıldı.

Natürel, Apple Store kapalı kalmaya devam etti. Bunun nedeni hepimizin varsayım edilebileceği üzere corona virüs salgını. Apple açıklanmış bölgelerdeki mağazalarını açmaya başlamış olsa da, Çin dışındaki mağazaların tamamiyle faaliyete geçmediğini ayrıntıları ile belirtmek isteriz.

Apple’dan iOS 13.5 hatası için açıklama geldi

Kısa bir vakit önce yayınlanan yeni iOS sürümü hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Apple, iOS 13.5 hatası hakkında izah etme yaptı.

Şimdiye kadar dünya genelinde yer alan 510 Apple Store’un 148’i açıldı. Ülkemizdeki mağazalar için herhangi bir izah etme yapılmazken, açık mağazaların girişinde şahısların ateşi ölçülüyor. Buna ilave olarak sınırlı sayıda birey mağazalara alınıyor.

Apple Store İstanbul – Engebeli Center

ABD’nin Minneapolis kentinde siyahımsı George Floyd‘un gözaltına darılma işlemi sırasında polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesine ülke genelinde tepki gösteriliyor. Bu paketin de protestocular tarafından bırakıldığı düşünülüyor. bu vesileyle, Floyd’a polis tarafından baskı uygulanırken çekilen görüntülerin sosyal medyanın gündeminde yerini korumaya devam ettiğini de belirtelim.

“Arkadaki kapı” ifadesi teknoloji dünyasında backdoor yani cihazların / kullanıcıların peşine düşüp takip edilmesi anlamına da geliyor. Paketi bırakan birey böyle bir mesaj vermeyi de hedeflemiş olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.