DOLAR 32,5668
EURO 34,8820
ALTIN 2.438,56
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Apple, iPhone 11 üretimi için değişikliğe gidiyor iPhone 11 üretimi için firma büyük değişikliği hayata geçirdi. Daha önceden Çin’de yer alan iPhone 11…

25.07.2020
A+
A-

Apple’ın merkezi ABD’nin California eyaletinde yer alsa da firmanın akıllı telefonlarında Çin üretiminş tercih ediliyordu. ABD’de birçok kez tartışma konusu olan bu konu nedeniyle firmanın üretimi farklı bir ülkeye çekeceği belirtiliyordu. Bu iddialar için de Hindistan ortaya çıkıyordu. Şimdi de ortaya çıkan haberlere göre, iPhone XR modeli gibi yol, iPhone 11 için belirlendi.

Firma resmi olarak açıklamasa da birçok kaynak iPhone 11 üretimi için Hindistan’da şartların tamamlandığı ve üretimin başladığı belirtti. Bu bilgiyi de Demir Yolları, Ticaret ve Endüstri Bakanı Piyush Goyal paylaştı. Üretim, dünyanın önde gelen firmalarından olan Foxconn tarafından Chennai şehrinde yapılacak. Bu şehir ülkenin güney doğusunda bulunuyor.

Üretimin yer değiştirmesini ardından akıllara iPhone 11 fiyatlarında bir değişiklik olup olmayacağı gündeme geldi. Çünkü fiyat belirlemesinde önemli etken olarak öne çıkan üretim maliyetinin, bu adımla ne durumda olduğu bilinmiyor.

Apple daha önce de iPhone XS, iPhone SE (2016) ve iPhone 7 modellerinin Hindistan’da üretmiş ve dünyada satışa sunmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.