DOLAR 32,2100
EURO 35,0034
ALTIN 2.512,30
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Apple Card rakibi Samsung Money duyuruldu Samsung’dan beklenen yeni Apple Card rakibi kartı olan Samsung Money duyuruldu. İşte yeni Samsung Money…

28.05.2020
A+
A-

Samsung’un yeni maddi kartı ile ilgili birincil açıklanan bilgi, Samsung Pay ile birlikte kullanılabileceği oldu. Şu an için açıklananlara tarafından SoFi ve MasterCard ile ortaklık üretilmiş. Bir öteki kayda değer ayrıntısıyla uğraşma da yeni kartın kullanımı için herhangi bir kart veya hesap ücreti alınmayacağı bilgisi oldu. Yeni kartı ile ilgili kullanım ve yönetim işlemleri, doğrudan doğruya Samsung Pay uygulaması üzerinden yapılacak.

bununla beraber SoFi anlaşmasından ötürü şu an için 55 binden artı ATM üzerinden ücretsiz olarak nakit işlemleri de sağlanabilecek. Çıkış tarihi olarak ise 2020 yılının yaz aylarının sonu bilgisi aktarılıyor. Nitekim net bir tarih şu an için kayıtlı yok.

Apple ile başlayan teknoloji firmalarının kart ürünleri, Samsung ile devam etmiş oldu. Samsung, yeni maddesel kart sistemini en kısa şekli ile nakit yönetimi olarak tanımlıyor. Apple Card‘ın en büyük özelliği, bedensel bir kart ile ödeme yapılabilmesine rağmen kartın üzerinde herhangi bir numara ya da ayrı veri bulunmamasıydı. Tamamıyla bedava olması ve anlaşmalı alışverişler sonrası nakit ödül sistemi ile dikkatleri üstüne topluyordu.

Galaxy Note 20 ekran boyutu ile şaşırtacak

Samsung Galaxy Note 20 ekran boyutu ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. İşte yeni Galaxy Note 20 hakkında yeni detaylar!

Samsung’un yeni Money sistemi de aynı özellikleri içeren fiziksel bir kart olarak kendini gösteriyor. Şu an için ödül sistemi ile ilgili bilgiler olmasa da keza bedava olması hem de kart numarası bulunmaması ile getirdiği güvenlik ile yeni bir debit kartı olarak tanımlanabilir.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Google’ın ve Huawei’nin de aynı araştırmalar yaptığına ilişkin teferruat ortaya çıkmış durumda. Görünüşe Göre o ki bu yeni nesil kartlar, teknoloji firmalarının ödeme yöntemlerinde kayda değer bir konumda yer alıyor olacak. Şu lahza için ülkemizde herhangi bir firmanın ürününün kullanılamadığını da hatırlatmakta fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.