DOLAR 32,2048
EURO 35,0416
ALTIN 2.493,79
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Apple AirPods 3 ne vakit çıkacak? Kablosuz kulaklıklarıyla, piyasanın lideri olan Apple, yeni AirPods için telaş etmeyeceğe benziyor. …

24.04.2020
A+
A-

Fiilen tamamen net bir tarih ortaya çıkmış yok. Başarılı Apple Analisti Ming-Chi Kuo, yeni kablosuz kulaklık için 2021 yılını muhabere etti.

Daha önce çoğu tahmini tutmuş olan Kuo, yeni nesil AirPods için şirketin 2021 birincil çeyreğinde üretime geçeceğini öngörüyor.

Yeni AirPods ile ilgili bahis şaşırttı

Bugün teknik tahlilci Jon Prosser, yeni AirPods modeli ile ilgili iddiada bulundu. Jon Prosser, yeni modelin Mayıs ayında geleceğini belirtti.

Natürel ki Ming-Chi Kuo bu öngörüleri bir kahin edasıyla yapmıyor. Apple içinde çok kayda değer kaynakları olan tahlilci, şirketin pazarlama stratejilerine fazla dominant durumda. Ünlü tahlilci, Apple AirPods 3‘ün en erken 2021 son çeyreğinde ya da 2022 başında piyasaya çıkacağı görüşünde.

Apple, hem pandemi nedeniyle ayrıca de Ekim ayında çıkan AirPods Pro satışını etkilememek için uzun bir süre yeni bir kulaklık piyasaya sürmeyeceğe benziyor.

AirPods 3 için ise bir sızıntı olmasa bile, Bluetooth 5.0 desteği ile gelmesi bekleniyor. Fiyat olarak ise daha yerinde fiyatlı olması veya bir lite versiyonuyla birlikte piyasaya çıkması da beklentiler arasında.

AirPods 3 ile bizi neler bekliyor?

Apple, kablosuz kulaklık piyasasında daha iyi bir konuma gelebilmek için çalışmalarına devam ediyor. Yeni çıkaracağı AirPods 3 özellikleri ile ilgili bazı iddialar ortaya atıldı.

Apple kablosuz kulaklığın en büyük dezavantajlarından birisi ise pil ömrü. Şirketin, yeni tür kulaklığında daha uzun bir pil ömrü ile karşımıza çıkması olası. Aktif ses engelleme konusunda başarılı olsa da, takriben iki sene daha sonra gelecek olan modelin daha iyi bir performans sunması bekleniyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Apple AirPods 3 çok mu geç çıkıyor? Siz bu yeni nesil kablosuz kulaklık için nasıl özellikler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.