DOLAR 32,3117
EURO 34,7331
ALTIN 2.386,33
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Antioksidan içeren nemlendiricileri kullanmanın 3 sebebi

02.04.2020
A+
A-

Antoksidanlar; cildinizde yaşlanmayı hızlandırabilen ve cildinize zarar verebilecek küçük parçacıklar olan serbest radikallerden korurlar. Bunun yanı sıra, antioksidanlar cildinizin görünümünü canlandırma, parlatma, pürüzsüzleştirme ve arıtma yeteneğine sahiptir. Her sabah, dışarıda zaman geçirmeyi planlayıp planlamadığınızdan bağımsız olarak; cildinizi güneşten korumak için SPF’li bir nemlendirici uygulamalısınız. Güneş hasarı, cildin yaşlanma sürecinin yüzde 90’ına kadarını oluşturur, bu nedenle 15 veya daha yüksek geniş spektrumlu bir SPF kullanmak, uzun vadede daha genç görünümlü ciltler için temel hazırlar. Cildinizi daha parlak ve parlak hale getirebilecek başka bir bileşen ise C vitamini. C vitamini cildinizin görünümünü aydınlatır, bu da uyandıktan hemen sonra donuk gözüken cildiniz için oldukça yararlıdır.

Cildin taze ve dolgun görünmesine yardımcı olabilecek bir diğer ürün ise sabahları uyguladığınız ilk nemlendiricidir. Antioksidanlar ve doğru nemlendiriciler ile formüle edilmiş bir ürün, sizi kusursuz bir cilt için hazırlayacak. Doğru ürünler ile cildiniz daha parlak ve güne hazır görünecek.

Antioksidanlar ayrıca cildiniz üzerinde pürüzsüzleştirici, hafif peeling görevi gören ve dolgunlaştırıcı etkiye sahip ürünler olabilir Bu da ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü iyileştirmek için mükemmel bir seçenektir. E vitamini ve retinol (A vitamini formu) gibi etkenler cildin nemlendirilmesinde önemli rol oynar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.